4.6/5
Beoordeeld 4.6/5 gebaseerd op 2775 beoordelingen Ekomi

Filter

Kleur

Maat

Model

Voetbed

Xtreme comfort footbed is een Blundstone voetbed waarin poron is verwerkt. Poron zorgt voor een enorm fijn loopcomfort. Wist je zelfs dat door XRS technology-inzetstukken in de zool de schokken die je ervaart tijdens het lopen met 90% opneemt. Hierdoor krijg je minder klappen op je knieën, rug en onderrug. Heb je last van je knie of bijvoorbeeld een hernia gehad. Dan zijn onze Blundstones wellicht wel een goede schoen voor jou. Er zit een grote kans in dat je minder vermoeide voeten hebt, door het comfort.

Een goed voetbed is super belangrijk naast de schoen zelf. Vanaf kind af aan is het belangrijk dat je een goede schoen koopt voor de voetjes. Voeten die in een slechte schoen moeten lopen, kunnen scheefgroeien of je krijgt op latere leeftijd klachten. Echter zijn goede schoenen en zolen niet alleen belangrijk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Koop een voetbed en je boots zijn weer als nieuw

Zijn de Blundstones jouw lievelingsschoen? Loop je er dagen of misschien wel urenlang op. Dan kan het zijn dat het inlegzooltje wat erin ligt versleten is. Zijn je zooltjes versleten, dan wordt het comfort ook meteen minder. Wellicht lopen de schoenen niet meer fijn. Houd daarom de inlegzooltjes in de gaten die in je schoenen liggen en koop op tijd een nieuw voetbed voor het fijne Blundstone comfort. In alle Blundstones kan het voetbedje van Blundstone. Let er wel op dat het inlegzooltje wat dikker is door het materiaal, zoals poron.

Blundstones net wat te groot/ breed?

Het is een heerlijk aanvullend product wanneer de Blundstones net wat ruimer vallen dan dat je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld maat 38 nodig voor de lengte, maar voelen de boots net wat te ruim aan, dan kun je het voetbed in de schoen leggen. Doordat je een inlegzooltje in de schoen legt, blijft de lengte hetzelfde, maar kom je wat hoger in de schoen. Doordat je wat hoger in de schoen komt, wordt de ruimte die om de voet zit minder.

Heb je smalle voeten?  

De original serie is net wat smaller dan de classic serie. Bij de classic serie worden er altijd extra zooltjes geleverd. Dat komt doordat de classics natuurlijk wat breder zijn. Bij de original serie worden er geen extra zooltjes geleverd. Heb je smalle voeten, kies dan voor een original met een extra voetbed. Je kan ook kiezen voor de classics of dress boots met een extra voetbed. Het zooltjes wat wordt meegeleverd is wat dun. Je kunt ervoor kiezen om een Xtreme comfort footbed in de classics te leggen. De Xtreme comfort footbed zijn dikker dan de meegeleverde zooltjes. Bij de kinderen collectie worden er atijd extra zooltjes geleverd. Standaart iedere kinderschoen is dus voorzien van extra zooltjes.

Xtreme comfort footbed

Het voetbed wat je bestelt, wordt geleverd in een combinatie maat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor maat 39-41. Heb je maat 39 of 40, dan moet je het voetbed zelf bijknippen, zodat de zolen perfect in je schoenen past. Tot op zekere hoogte zijn de zolen resistent voor schimmels, bacteriën en geur. Het voetbed is verkrijgbaar in verschillende maten. Zie onderstaande tabel voor de verschillende maten range.

Maten EU 34-36 37-38 39-41 42-43 44-46 47-48
Maten UK 2-3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13

Jouw voetbed voor 16:00 besteld, wordt dezelfde dag verwerkt

Bestel je accessoires zoals het voetbed bij een paar boots, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestel je de zolen los, dan wordt er wel een klein bedrag in rekening gebracht. Plaats je een bestelling voor 16:00, dan wordt de order dezelfde dag verwerkt. Heb je onze sociale mediakanalen al gezien? Wij vinden het leuk als je jouw Blundstone content deelt. Wij zullen je content delen op onze kanalen!

Verschillen tussen de originals en de classics

  • Het voetbed (inlegzooltje) van de classics heeft op de hak nog extra poron inzet. Dit hebben de originals alleen in de schoen zitten en niet in het voetbed (standaard inlegzooltje)
  • Classics hebben in de zool extra sps (shock protection system) . dit zie je met het oog niet maar het staat op de zool bij de classics. Het is verwerkt in de schoen. Dit sps kan zorgen voor gevoel van nog minder vermoeidheid en minder pijn in de rug. Het vangt nog beter schokken op met lopen. De druk op de voeten neemt af. Zorg dat wanneer het losse voetbed is versleten dat het tijdig wordt vervangen. De Xtreme footbeds (luxe losse inleg zooltjes) zijn los te bestellen en zorgt voor comfort wanneer het zooltje versleten is.
  • De wreef van de classics is ronder en heeft op de wreef meer ruimte. Ook op het teen gedeelte hebben de classics meer ruimte dan de originals
  • De omvang van de originals is op de wreef 262 mm
  • De omvang van de classics is op de wreef 266 mm
  • De instap kan hierdoor voor mensen met een hogere wreef net wat meer comfort bieden. Ook de voering zorgt voor een makkelijke instap.
  • De 0riginals zijn iets platter op het teen gedeelte dan de classics.
  • Het profiel van de originals is net iets anders dan van de classics.
  • De originals worden in 1 proces ingespoten onder de schoen.
  • De classics hebben twee aparte zolen en dus een ander proces van maken van de schoen.