4.6/5
Beoordeeld 4.6 gebaseerd op 1873 beoordelingen Ekomi

Blundstone 150

4.6/5

Wij mogen met trots zeggen dat het iconische en modieuze merk Blundstone dit jaar 150 jaar bestaat. De meest comfortabele laars ooit werd 150 jaar geleden geproduceerd. Het Tasmaans bedrijf is nog steeds een familiebedrijf en dezelfde visie en missie worden nog steeds gevolgd. De Blundstone 150 is speciaal voor deze verjaardag ontwikkeld.

189.00

Wissen

Blundstone 150 years young

Wij mogen met trots zeggen dat het iconische en modieuze merk Blundstone dit jaar 150 jaar bestaat. Het is vanzelfsprekend dat 150 jaar geleden de meest comfortabele laars ooit geproduceerd. Blundstone is een Tasmaans familiebedrijf. Al met al heeft het bedrijf dus ook nog steeds dezelfde gedachtegang, visie en missie.

“Built for the wild, built for the world”
De Blundstone 150 is speciaal voor deze verjaardag ontwikkeld. Blundstone maakt de meest bekendste chelsea boots voor heren, dames en kinderen. Waar innovatie een groot aspect is binnen het bedrijf, heeft het nog steeds een authentieke roets. De unieke “Auburn” kastanje kleur is een prachtige kleur die met vrijwel alle kleuren makkelijk te combineren is.

“150 years of Tasmanian inspiration in one pair of boots”

Ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van Blundstone is er een limited edition schoen gemaakt. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en willen hen een unieke laars aanbieden. Ter inspiratie voor onze fans is een van de mooie chelsea boots ooit gemaakt. Daarnaast hebben onze trouwen klanten vaak zware beroepen zoals bijvoorbeeld bruggen bouwen en- of werken op de bouw. Bovendien zijn onze fans vaak echte muziekliefhebbers, sporters en men die hun droom verwezenlijkt. Vervolgens zijn er ook de echte shopaholics die maandelijks een nieuwe paar bestellen! De boots zijn gemaakt volgens het meest geliefde iconische silhouet voor de klanten die het merk hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is.

Gebaseerd op de original 500
De Blundstone 150 is gebaseerd op de original 500 chelsea boot. Met ‘150’ in reliëf op de hiel en met de klassieke Blundstone treklipjes, is de nieuwste toevoeging aan de original-serie moeiteloos en onmiddellijk iconisch. Elementen vanuit het verleden en heden zijn gecombineerd via elastische aantrek stijlen voor mannen en vrouwen.

Gewicht Niet beschikbaar
Gender

,

Maat

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Color

Model

Levering:

Bestel uw schoenen, binnen de Benelux en Duitsland , voor 16:00 uur. Dan kunnen we ze de volgende dag versturen. Bestelt u voor meer dan €100,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen!

Voor bestellingen uit Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Spanje zijn de verzend- en retourkosten voor eigen rekening en is de levertijd 2-3 werkdagen.

Gerelateerde producten

Bereken je maat

Model types:

EU

UK

Dames modellen:Veiligheidsschoenen:


Kinder schoenen:


Verschillen tussen de originals en de classics

  • Het voetbed (inlegzooltje) van de classics heeft op de hak nog extra poron inzet. Dit hebben de originals alleen in de schoen zitten en niet in het voetbed (standaard inlegzooltje)
  • Classics hebben in de zool extra sps (shock protection system) . dit zie je met het oog niet maar het staat op de zool bij de classics. Het is verwerkt in de schoen. Dit sps kan zorgen voor gevoel van nog minder vermoeidheid en minder pijn in de rug. Het vangt nog beter schokken op met lopen. De druk op de voeten neemt af. Zorg dat wanneer het losse voetbed is versleten dat het tijdig wordt vervangen. De Xtreme footbeds (luxe losse inleg zooltjes) zijn los te bestellen en zorgt voor comfort wanneer het zooltje versleten is.
  • De wreef van de classics is ronder en heeft op de wreef meer ruimte. Ook op het teen gedeelte hebben de classics meer ruimte dan de originals
  • De omvang van de originals is op de wreef 262 mm
  • De omvang van de classics is op de wreef 266 mm
  • De instap kan hierdoor voor mensen met een hogere wreef net wat meer comfort bieden. Ook de voering zorgt voor een makkelijke instap.
  • De 0riginals zijn iets platter op het teen gedeelte dan de classics.
  • Het profiel van de originals is net iets anders dan van de classics.
  • De originals worden in 1 proces ingespoten onder de schoen.
  • De classics hebben twee aparte zolen en dus een ander proces van maken van de schoen.