COMING SOON

Blundstone Renovating cream Brown

4.8/5

Blundstone Renovating cream (50 ml) is hét product om je blundstones te onderhouden. De Renovating cream is er in drie kleuren. Zwart, bruin en naturel (kleurloos). Door uw blundstone schoenen te behandelen met de renovating cream maakt u de schoenen weer als nieuw! Gebruik bruin alleen voor bruin lederen boots. Voor nubuck boots gebruik je de renovating cream rustic!

15,-

Beschikbaarheid: Op voorraad

LET OP: Dit product is pas binnenkort leverbaar!

Gerelateerde producten

Blundstone Renovating cream brown

Blundstone Renovating cream is hét product om uw blundstones te onderhouden. De Renovating cream is er in drie kleuren. Zwart, bruin en naturel (kleurloos). Door uw blundstone schoenen te behandelen met de renovating cream maakt u de schoenen weer als nieuw! De renovating cream zorgt dat uw blundstones weer mooi van kleur worden. Ook zorgt deze cream dat het leer soepel blijft. Om uw Blundstones waterafstotend te houden gebruikt u naast het onderhoudsproduct (renovating cream) ook de waterproof spray. Heeft u een favoriet paar Blundstone of andere leren schoenen en wilt u dat ze lang mee gaan, behandel de schoenen dan goed.

Ook voor werkschoenen is het onderhoud erg belangrijk. De Blundstone Renovating cream is uitermate geschikt voor de behandeling van uw lederen en nubuck schoenen. Het gebruik van de Renovating cream beschermd de schoenen.

Bij welke modellen gebruikt u de Blundstone Renovating cream Brown?

De Blundstone Renovating cream Brown gebruikt u bij bruin lederen Blundstones en de Blundstone Renovating cream Black gebruikt u bij zwart lederen Blundstones. De rustic cream gebruikt u bij de nubuck modellen. (Bijvoorbeeld 585 en kids 565). De kleur van de nubuck modellen blijft bij gebruik van deze rustic cream hetzelfde. De renovating cream niet gebruiken op gewaxed suède modellen.

Natte Blundstones? Wat nu?

Zijn uw Blundstone nat geworden tijdens een boswandeling of natgeregend tijdens het winkelen, zet uw boots dan niet bij of op een verwarming. Laat de schoenen op een natuurlijke manier drogen. Haal het binnenzooltje er ook uit, zodat de schoenen van binnen ook goed kunnen drogen. Om uw Blundstones weer waterafstotend te maken gebruikt u de Blundstone waterproof spray.

Vieze Blundstones? Wat nu?

Zijn uw schoenen na al het harde werken of hobbyen vies geworden en wilt u de boots poetsen? Maak uw Blundstones eerst schoon met een vochtige doek. Nadat u de heren of damesschoenen hebt schoongemaakt, zorgt u eerst dat de schoenen helemaal droog zijn. Daarna kunt u het leer insmeren met de Renovating cream met de juiste kleur. De kleur wordt weer mooi en het leer blijft soepel. De Blundstone Renovating cream Brown is de voeding voor het bruine Blundstone leer! (Breng de cream aan op een schone doek) Zorg dat de cream goed droogt. Extra glans? Poets dan met een schone doek nog een keer goed over het leer.

Bestel de Blundstone Renovating cream brown voor onderhoud van je favoriete schoenen

Hebben uw Blundstones onderhoud nodig? Bestel dan de juiste kleur Renovating cream en uw Blundstones zijn weer als nieuw! Bestel uw cream voor 16:00, dan verwerken we je bestelling dezelfde dag! Het leer van je lievelingsschoenen worden weer gevoed en het leer is weer soepel. Niet alleen zien de schoenen er weer fris uit, ze zijn meteen waterafstotend!

Renovating cream in het kort:

 • Verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, bruin, naturel)
 • Naturel gebruik je voor de nubuck modellen
 • Zwarte cream gebruikt u voor de zwart lederen schoenen
 • Bruine cream gebruikt u voor de bruine lederen schoenen
 • Zorgt voor het juiste onderhoud van uw blundstones
 • Schoenen poets voor lerenschoenen
 • Renovating cream voor lederen schoenen
 • Dames, herenschoen en kinderschoenen
 • Ook voor leren werkschoenen

Om je Blundstones waterafstotend te maken gebruikt u naast de renovating cream ook de waterproof spray van Blundstone.
Vragen over hoe u de schoenen het beste kan behandelen? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoon, e-mail en social media. Volg ons daarom nu ook op de socials, Instagram en Facebook. Hier plaatsen wij veel outfit inspiratie en andere te gekke nieuwtjes over Blundstone Benelux.

Levering:

Bestel uw schoenen, binnen de Benelux en Duitsland , voor 16:00 uur. Dan kunnen we ze de volgende dag versturen. Bestelt u voor meer dan €65,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen!

Voor bestellingen uit Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Spanje zijn de verzend- en retourkosten voor eigen rekening en is de levertijd 2-3 werkdagen.

Bereken je maat

Model types:

EU

UK

Dames modellen:Veiligheidsschoenen:


Kinder schoenen:


Neem bij twijfel contact met ons op

Verschillen tussen de originals en de classics

 • Het voetbed (inlegzooltje) van de classics heeft op de hak nog extra poron inzet. Dit hebben de originals alleen in de schoen zitten en niet in het voetbed (standaard inlegzooltje)
 • Classics hebben in de zool extra sps (shock protection system) . dit zie je met het oog niet maar het staat op de zool bij de classics. Het is verwerkt in de schoen. Dit sps kan zorgen voor gevoel van nog minder vermoeidheid en minder pijn in de rug. Het vangt nog beter schokken op met lopen. De druk op de voeten neemt af. Zorg dat wanneer het losse voetbed is versleten dat het tijdig wordt vervangen. De Xtreme footbeds (luxe losse inleg zooltjes) zijn los te bestellen en zorgt voor comfort wanneer het zooltje versleten is.
 • De wreef van de classics is ronder en heeft op de wreef meer ruimte. Ook op het teen gedeelte hebben de classics meer ruimte dan de originals
 • De omvang van de originals is op de wreef 262 mm
 • De omvang van de classics is op de wreef 266 mm
 • De instap kan hierdoor voor mensen met een hogere wreef net wat meer comfort bieden. Ook de voering zorgt voor een makkelijke instap.
 • De 0riginals zijn iets platter op het teen gedeelte dan de classics.
 • Het profiel van de originals is net iets anders dan van de classics.
 • De originals worden in 1 proces ingespoten onder de schoen.
 • De classics hebben twee aparte zolen en dus een ander proces van maken van de schoen.