4.6/5
Beoordeeld 4.6/5 gebaseerd op 2775 beoordelingen Ekomi

Filter

Kleur

Maat

Model

Werkschoenen

Een comfortabele en een ideale pasvorm voor tijdens het rijden, met fijne Blundstone werkschoen stalen neus. Zeg gedag tegen vermoeide of pijnlijke voeten en zeg hallo tegen de mooie werkschoenen stalen neus. Blundstone staat bekend om zijn comfortabele en verfijnde schoenen. Want ja werkschoenen stalen neus moeten perfect zitten voor onze helden van de weg. Werkschoenen stalen neus die te krap of te ruim zitten, zullen resulteren in pijnlijke tenen en-of voeten. Het is dus van belang dat het voetbed en de maat van werkschoen met stalen neus goed is. Blundstone modellen zijn uitermate geschikt voor lange ritten voor in de vrachtwagen bijvoorbeeld. Met of zonder stalen neus.

Werkschoen met stalen neus

Er zijn twee bekende werkschoenen heren stalen neus die veelal worden verkocht aan logistieke medewerkers. Wanneer iemand werkschoenen stalen neus nodig heeft, kun je kiezen voor het veel gevraagde comfortabele werkschoenen in model 122 en het populaire model 910. Beide schoenen zitten in de S3 veiligheidsklasse en zijn CE gekeurd. Heb je geen stalen neus nodig en wil je wel genieten van de Blundstone dan heb je keuze in een ruim assortiment.

Vermoeide voeten is verleden tijd!

Het voordeel van Blundstone is dat je dagenlang kan lopen op dezelfde schoenen, zonder dat je pijn hebt aan je voeten aan het eind van een dag. Heb je wel eens kramp in je voeten tijdens een lange autorit? Wist je dat je knieën en je rug 33% minder shocken krijgen door de zool die in een Blundstone schoen zitten. Een stevige PU-zool met geïntegreerd absorptiemateriaal dat schokken dempt.

Gemak en kwaliteit​

Een gemakkelijke schoen om aan te trekken via de treklussen en dus veterloos! Daarnaast is de zool een antislipzool. Lichtgewicht en hittebestendig tot 110 graden TPU-loopzool. Heb je een podotherapeutische inlegzolen? Geen probleem, want de Blundstone inlegzooltje zijn uitneembaar.

Laden en lossen zonder enkel gevaar

De werkschoen met stalen neus is zowel S3 als CE gekeurd. Je tenen zijn veilig door de stalen neus. Daarnaast zijn de schoenen olie, zuren en organisch vetbestendig. Snij- en slipweerstand en waterafstotend leer. Model 910 heeft een kruipneus plus een stalen neus. Waarbij model 122 geen kruipneus heeft.

Gratis verzenden en retourneren voor de werkschoenen heren

Naast dat we een leuke prijs aanbieden op verschillende items, worden de Blundstone werkschoenen stalen neus gratis verstuurd vanaf een prijs van €100 euro. Retourneren is ook gratis. Het is zelfs zo dat wanneer je voor 16:00 besteld, jouw Blundstones de volgende dag al in huis zijn.

Persoonlijk advies bij werkschoenen kopen

Service is een must en wij adviseren onze klanten heel graag. Wij zijn daarom te bereikbaar 7 dagen in de week via facebook en Instagram. Stuur gerust een berichtje en ontvang binnen 1 uur een antwoord van ons! Toch graag bellen of mailen? Dan zijn we bereikbaar via +3185 020 29 99 of vul het contactformulier in.

Verschillen tussen de originals en de classics

  • Het voetbed (inlegzooltje) van de classics heeft op de hak nog extra poron inzet. Dit hebben de originals alleen in de schoen zitten en niet in het voetbed (standaard inlegzooltje)
  • Classics hebben in de zool extra sps (shock protection system) . dit zie je met het oog niet maar het staat op de zool bij de classics. Het is verwerkt in de schoen. Dit sps kan zorgen voor gevoel van nog minder vermoeidheid en minder pijn in de rug. Het vangt nog beter schokken op met lopen. De druk op de voeten neemt af. Zorg dat wanneer het losse voetbed is versleten dat het tijdig wordt vervangen. De Xtreme footbeds (luxe losse inleg zooltjes) zijn los te bestellen en zorgt voor comfort wanneer het zooltje versleten is.
  • De wreef van de classics is ronder en heeft op de wreef meer ruimte. Ook op het teen gedeelte hebben de classics meer ruimte dan de originals
  • De omvang van de originals is op de wreef 262 mm
  • De omvang van de classics is op de wreef 266 mm
  • De instap kan hierdoor voor mensen met een hogere wreef net wat meer comfort bieden. Ook de voering zorgt voor een makkelijke instap.
  • De 0riginals zijn iets platter op het teen gedeelte dan de classics.
  • Het profiel van de originals is net iets anders dan van de classics.
  • De originals worden in 1 proces ingespoten onder de schoen.
  • De classics hebben twee aparte zolen en dus een ander proces van maken van de schoen.