Blundstone Vegan boots

Vegan boots

Vegan boots zijn hip! Een vriendelijke wereld, niet alleen voor de medemens maar ook voor de dieren. Blundstone vindt het welzijn van dieren belangrijk en heeft daarom een grote stap voorwaarts gezet. Naast de productie van de leren, suède en nubuck chelsea boots. Lanceert Blundstone in september 2021 vegan chelsea boots.

Blundstone past bij ieder individu

Blundstone is van mening dat er voor jong en oud een paar Blundstones bestaat. Het assortiment bestaat uit kinderschoenen, damesschoenen en herenschoenen. Zelfs voor de harde werkers heeft Blundstone werkschoenen. Ben je een persoon die leren chelsea boots heerlijk vindt lopen? Of ben jij meer van de suède chelsea boots of nubuck chelsea boots? Naast de verschillende leersoorten komen er dus vegan modellen aan.

Vegan Blundstones gebaseerd op de originals

De nieuwe vegan Blundstones zijn gemaakt op de leest van de original serie. De vegan variant komt in twee verschillende kleuren, namelijk zwart en bruin. Naast dat de vegan chelsea boots er geweldig uitzien, hebben de boots een fantastisch absorberend vermogen. Dit zorgt ervoor dat men een buitengewoon comfort ervaart. Daarnaast zorgt het voor droogheid in de schoen. Wellicht ook fijn om te weten is dat de binnenzolen altijd uitneembaar zijn bij alle Blundstone modellen. Podologische inlegzolen kunnen dus altijd in Blundstone!

Milieuvriendelijke materialen

Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het boven materiaal is veganistisch en de boots zijn gemakkelijk schoon te maken. Het is ook bij de vegan boots belangrijk dat je ze goed onderhoud. Voor meer tips daarover, neem gerust een kijkje op onze pagina, schoenverzorging.

Vakmanschap samen duurzaamheid

Blundstone is wereldwijd bekend in de schoenen branch. Trendy, hip, origineel en kwaliteit zijn een aantal woorden die het merk Blundstone kenmerken. Veel mensen hechten waarde aan duurzaamheid en diervriendelijke producten. Dit houdt vaak in dat men geen dierlijke materialen wil dragen. Hierdoor was men in eerste instantie niet in staat om Blundstone te kopen, maar doordat we nu veganistische schoenen aanbieden wel!

Ook vegan schoenen passen bij iedere outfit

Schoenen voor dames en heren, staan onder iedere outfit. Matchen met verschillende kleuren en materialen. Diervriendelijke damesschoenen en herenschoenen. Voor de heren een stoere pantalon of spijkerbroek. En voor de dames een kort broekje, een jurkje en-of een rokje staan perfect met de hippe vegan enkellaarsjes.

Ben jij een veganist of een vegetariër?

Dan zijn deze vegan schoenen toch perfect voor jou! Vegetarisch eten en- of veganistisch eten gebeurt steeds meer, maar de mode blijft nog wat achter. Bij Blundstone willen ze de trend van bewustwording, doorzetten in fashion.  Vegan boots passen dan ook perfect bij de levensstijl van iemand die het belang van dieren en milieu belangrijk vindt. Kwaliteit en service staat bij Blundstone hoog in het vaandel. Door de Blundstone categorieën uit te breiden met de duurzame vegan boots, gaan wij de markt veroveren.

Waarom duizenden jou al voor gingen met een paar chelsea boots?

Blundstone staat bekend om het enorm goede draagcomfort. Je voeten maken veel uren op een dag en hebben om die reden ook een stevige schoen nodig. Daarnaast biedt Blundstone een uitstekend voet en voetboog ondersteuning. Wat een extraatje is bij de Blundstones, is dat in alle chelsea boots de binnenzolen verwijderd kunnen worden. Dus ook bij de nieuwste vegan chelsea boots is dit mogelijk. Vandaag de dag hebben veel mensen Podologische zooltjes en het is dan ook ideaal dat deze zolen in alle Blundstone modellen passen.

Blundstone is hip, velen gingen jou daarom al voor!

Blundstone is gewoonweg niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Heb jij al een paar Blundstone in jouw kast staan? Suède, nubuck of leren Blundstone boots? Dan zijn de vegan chelsea boots de perfecte aanvulling!

Stijladvies nodig? Laat het ons gerust weten. Het team van Blundstone Benelux help iedereen graag!
info@blundstone.nl