4.7/5
Beoordeeld 4.7 gebaseerd op 2025 beoordelingen Ekomi

Blundstone Benelux winactie

November 2021

Geborduurde laarzen van Lauren Weeks

Wij zijn verheugd een Instagram wedstrijd aan te kondigen met de uitzonderlijke medewerking van Lauren Weeks, een echte borduur kunstenares uit Australië – Tasmanië, bekend onder de naam Abigail & Lauren.  @abigail_and_lauren.

Lauren zal persoonlijk het model #585 borduren voor de winnaar van onze internationale wedstrijd.

De winnaar kan een van de volgende drie ontwerpen kiezen om zijn paar te personaliseren:

 • Acacia bloemmotief
 • Kaart van Tasmanië
 • Berglandschap

WEDSTRIJDPERIODE: De wedstrijd vangt aan om 12:00 op 11 november 2021 en eindigt, met inachtneming van de regels, om 12:00 op 25 november 2021.

DEELNAME EN WEDSTRIJD INZENDINGEN:

 1. Om deel te nemen aan de wedstrijd, moeten deelnemers een Instagram-account hebben.  Er zijn geen kosten voor het aanmaken van een Instagram-account.
 2. Deelnemers moeten @blundstonebenelux en @abigail_and_lauren volgen en reageren op de Instagram-post.
 3. Als je onze post deelt in je Instagram story’s, kom je in aanmerking voor een extra kans.
 4. Deelnemers mogen zo vaak reageren onder de post als ze willen tijdens de wedstrijdperiode, maar alleen de eerste reactie geldt als inzending.
 5. Het is een wedstrijd waarbij de winnaar een paar Blundstone #585’s ontvangt (ontwerp te kiezen door de winnaar) hand geborduurd door Lauren Weeks.
 6. We streven ernaar de laarzen binnen twaalf (12) weken na de bekendmaking van de winnaar te laten bezorgen. Houd rekening met extra levertijd.
 7. Om de laarzen te kunnen leveren, zal de winnaar ons moeten voorzien van het ontwerp dat ze hebben gekozen voor het borduurwerk, evenals de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor de levering, via het private messaging systeem op ons Instagram-account.

AANVULLENDE VOORWAARDEN:

 • De winnaar moet zijn/haar ontwerp kiezen en zijn/haar prijs inwisselen binnen 5 dagen nadat hij/zij op de hoogte is gesteld van het winnen van de wedstrijd.
 • Het selecteren van de winnaar zal worden gedaan door een willekeurige trekking. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deze wedstrijd staat open voor alle volwassenen die in de Benelux wonen. Het is exclusief gereserveerd voor Instagram abonnees.
 • De wedstrijd wordt volledig beheerd en gesponsord door Blundstone, Instagram is op geen enkele manier verantwoordelijk voor het goede verloop van de wedstrijd.
 • De winnaar heeft 1 jaar garantie op de gewonnen Blundstones.

Veel geluk en plezier namens het Blundstone Benelux team!