COMING SOON

Blundstone 910

4.6/5

De schoen die u moet hebben tijdens zwaar werk. De Blundstone 910 is de veiligheidsschoen van Blundstone voorzien van een stalen neus voor extra bescherming. De schoen is warmtebestendig tot 300 °C en is olie, zuren en organisch vetbestendig. Ook deze schoen geeft uw voet extra comfort.

200,-

LET OP: Dit product is pas binnenkort leverbaar!

Gerelateerde producten

Blundstone 910 safety boots black

Standaard zijn alle schoenen van Blundstone voorzien van een schokabsorberende tussenzool en zo ook deze Blundstone 910. Vooral tijdens zwaar werk verdienen jouw voeten om op wolken te lopen. Deze PU-zool zorgt daarvoor. Naast het hoge comfort biedt de Blundstone 910 veiligheid op verschillende manieren.

De schoen is voorzien van een kruipneus van kunststof met daaronder een stalen neus. De speciaal ontworpen rubberen buitenzool zorgt ervoor dat de slipweerstand wordt verhoogd. Ook in geval van hitte zijn je voeten beschermd, de schoen is warmtebestendig tot 300°C. Werkt u veel met vloeibare materialen? Deze veiligheidsschoen is bestendig tegen olie, zuren en organisch vet.

Toch behoudt de 910 zijn klassieke uitstraling met aan beide zijden een elastiek. Dit keer kunt u de Blundstone boots als werkschoen inzetten. De werkschoen valt namelijk onder veiligheidsklasse S3 en CE gekeurd. De inlegzool is inclusief poron Xrd. Door de stalenneus zullen uw tenen optimaal beschermd zijn, wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de bouw. De kruipneus is van kunststof. Door de gegoten TPU worden de tenen beschermd plus de boots beschikken over een extra leerbescherming.

De beste safety boots ever Blundstone 910

Blundstone weet dat mensen die de 910 nodig hebben voor werk, hardwerkende mensen zijn. Om een zo goed mogelijk comfort te bieden, is er ook bij de safety boots een schokabsorberende dichtheid geïntroduceerd. Neem bij vragen over deze safety boot gerust contact met ons op. Alle harde werkers deel uw content want dan reposten wij de foto’s!

De Blundstone 910 in het kort:

– Veiligheids schoen in S3 veiligheidsklasse en CE gekeurd
– Zwart leer met zwart elastiek aan beide zijden
– Waterafstotend leer
– Kruipneus van kunststof en daaronder een stalenneus
– Anti-penetratie zool
– Gegoten TPU bescherming bij de tenen en extra leerbescherming
– Lage schokabsorberende dichtheid door de PU tussenzool
– De rubberen buitenzool speciaal ontworpen om slipweerstand te verhogen in uiteenlopende omgevingen
– Uitstekende snij- en slipweerstand
– Warmtebestendig tot 300 graden
– Olie, zuren en organisch vetbestendigheid
– Alle veiligheidsschoenen zijn gemaakt om te dragen met dikke sokken.
– Extra luxe voetbed
– Het gebruikte stiksel is vervaardigd van Kevlar voor extra stevigheid

Gewicht N/B
Maat

, , , , , , , , , , , , , ,

Color

Model

Safety Boots

Levering:

Bestel uw schoenen, binnen de Benelux en Duitsland , voor 16:00 uur. Dan kunnen we ze de volgende dag versturen. Bestelt u voor meer dan €65,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen!

Voor bestellingen uit Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Spanje zijn de verzend- en retourkosten voor eigen rekening en is de levertijd 2-3 werkdagen.

Bereken je maat

Model types:

EU

UK

Dames modellen:Veiligheidsschoenen:


Kinder schoenen:


Neem bij twijfel contact met ons op

Verschillen tussen de originals en de classics

  • Het voetbed (inlegzooltje) van de classics heeft op de hak nog extra poron inzet. Dit hebben de originals alleen in de schoen zitten en niet in het voetbed (standaard inlegzooltje)
  • Classics hebben in de zool extra sps (shock protection system) . dit zie je met het oog niet maar het staat op de zool bij de classics. Het is verwerkt in de schoen. Dit sps kan zorgen voor gevoel van nog minder vermoeidheid en minder pijn in de rug. Het vangt nog beter schokken op met lopen. De druk op de voeten neemt af. Zorg dat wanneer het losse voetbed is versleten dat het tijdig wordt vervangen. De Xtreme footbeds (luxe losse inleg zooltjes) zijn los te bestellen en zorgt voor comfort wanneer het zooltje versleten is.
  • De wreef van de classics is ronder en heeft op de wreef meer ruimte. Ook op het teen gedeelte hebben de classics meer ruimte dan de originals
  • De omvang van de originals is op de wreef 262 mm
  • De omvang van de classics is op de wreef 266 mm
  • De instap kan hierdoor voor mensen met een hogere wreef net wat meer comfort bieden. Ook de voering zorgt voor een makkelijke instap.
  • De 0riginals zijn iets platter op het teen gedeelte dan de classics.
  • Het profiel van de originals is net iets anders dan van de classics.
  • De originals worden in 1 proces ingespoten onder de schoen.
  • De classics hebben twee aparte zolen en dus een ander proces van maken van de schoen.