Erfgoed
Bedrijfsoverzicht

Blundstone Benelux

Wij zijn de crew van Paul Company, de distributeur voor Blundstone in de Benelux. Zie ons als jouw familie in de wereld van boots, net zoals Blundstone wereldwijd. Dus, hier is het verhaal: Paul Company, oftewel Blundstone Benelux, slaat de handen ineen met Blundstone HQ, pakt de toffe schoenen en verspreidt de liefde. Met meer dan 260 plekken om jouw Blundstones te scoren en 370 deuren, zorgen we ervoor dat je in stijl de deur uitgaat.

Maar wacht even, het gaat niet alleen om de schoenen - het draait om de hele Blundstone vibe. Wij staan voor service en kwaliteit. Wat betekent dat? Wij staan altijd klaar om het beste advies te geven en je te helpen bij het kiezen van de perfecte Blundstones. Of je nu een van onze vele spots bezoekt of door onze webshop struint, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jij op jou best loopt met de juiste boots. Welkom bij de Blundstone Benelux!

ONZE PRODUCTIE

Wij zijn toegewijd aan het maken van chelsea boots van hoge kwaliteit voor dagelijks gebruik, werk en comfort. Onze Blundstones rollen van de band in verre oorden, momenteel uit Vietnam en Mexico. We hebben onze eigen teamleden ter plaatse om ervoor te zorgen dat de productiekwaliteit voldoet aan onze eigen hoge standaarden. Blundstone is trouwens officieel erkend als kwaliteitsbedrijf volgens ISO9001.

ONZE TOEWIJDING AAN HET MILIEU

Bij Blundstone zetten we ons in voor groene beleidslijnen, allemaal gericht op duurzame ontwikkeling. We willen de landbouw-, industriële en commerciële landschappen van onze wereld positief beïnvloeden. We houden van gerecyclede en recyclebare materialen in onze productie. En die kartonnen dozen van ons? Volledig recyclebaar, 100% gemaakt van hernieuwbare bronnen. We houden het gebruik van ruwe materialen, chemicaliën en fossiele brandstoffen tot een minimum.

ONZE PRODUCTEN

Sinds 1870 maakt Blundstone de meest robuuste, no-nonsense schoenen voor werk en plezier. Na eindeloze jaren van creatief ontwerp en productie beheren we nu een wereldwijde toeleveringsketen die de beste ideeën, onderdelen en ontwerpen bundelt. Van die iconische chelsea boots, veterschoenen voor dames en heren, zware industriële stappers en casual boots. Onze producten worden ontwikkeld door een team in Hobart dat overal ter wereld de beste resources vandaan haalt om schoeisel te maken dat de grenzen blijft verleggen.

ONZE MENSEN

De passie van ons team heeft de koers bepaald van hoe onze producten en ons bedrijf zijn geëvolueerd. We hebben toegewijde, zeer vaardige, innovatieve mensen die helemaal gefocust zijn op onze klanten. We trekken mensen aan die begrijpen dat de kracht van het team het beste resultaat oplevert voor degenen die kiezen voor onze stappers. Overzee zorgen we ervoor dat de mensen die onze producten maken, eerlijk en zonder uitbuiting te werk worden gesteld. Lokaal gezien betekent dit dat de arbeidsnormen bij onze leveranciers de minimale normen van de overheid in dat land overtreffen.

ONS MERK

Blundstone een wereldwijde favoriet. We houden de kracht van ons merk goed in de gaten met uitgebreid marktonderzoek in onze thuislanden. In 2011 werd bevestigd wat we eigenlijk al wisten: Blundstone is hét bekendste, meest geliefde en meest gedragen laarzenmerk in Australië.

ONZE THUISBASIS

Ons hoofdkwartier is in Moonah, Tasmanië. Hier regelen we alles - van administratie, verkoop, marketing tot communicatie, kwaliteitsmanagement, klantenservice en logistiek. Elke land heeft een eigen distributeur en zo ook in de Benelux. Paul company is de distributeur van Blundstone in de Benelux.