OVER ONS

OVER ONS

De meest duurzame, meest comfortabele laarzen ooit gemaakt.

Ze zijn robuust, met hun eigen natuurlijke schoonheid en onderscheidende look en feel. Ze zijn robuuster gebouwd dan nodig is en weerspiegelen de plek waar ze vandaan komen. Er is geen plek op aarde zoals Tasmanië en geen laarzen op aarde zoals die daar zijn geboren.

En hoewel ze door de jaren heen qua stijl, design en technologie zijn geëvolueerd, is de kwaliteit nooit veranderd. Ze zijn nog steeds gebouwd zoals ze altijd zijn geweest: om overal naartoe te gaan, alles te doen en er bij elke stap geweldig uit te zien.

ZE ZIJN MEER DAN ALLEEN LAARZEN.

ZE ZIJN BLUNDSTONES.

Geboren in Tasmanië

Blundstone werd opgericht in 1870 en ondanks dat het uitgroeide tot een van 's werelds meest herkenbare laarzenmerken, blijft het bedrijf Tasmaans. Ons hoofdkantoor en onze productiebasis voor onze gumboots bevinden zich in Hobart, Tasmanië, de Australische eilandstaat.

De volgende stap in veiligheid

Bij Blundstone maakt veiligheid deel uit van ons erfgoed. Onze veiligheidsstijlen zijn gebouwd om te beschermen, met functies die optimale bescherming bieden tegen stoten en penetratie, plus weerstand tegen snijwonden, chemicaliën, hitte, elektrische gevaren, rolkrachten en andere vreemde prikkels.

BEKIJK WERKSCHOENEN

Technologie heeft er nog nooit zo goed uitgezien of gevoeld.

Sinds 1870 hebben we nieuwe manieren ontwikkeld om ongeëvenaard comfort en bescherming tegen de elementen te bieden. We investeren zwaar in onderzoek en werken samen met onze partners om toegang te krijgen tot de beste en nieuwste beschikbare technologieën.

COMFORT VOETBED

We werken samen met 's werelds beste leveranciers, innovators en premiumfabrikanten om comfortsystemen onder de voeten te leveren die superieure schokabsorptie en comfort bieden.

LEERKWALITEIT

Afkomstig van 's werelds beste leerlooierijen voor superieure bescherming tegen de elementen en extreem lange levensduur.

* Raadpleeg de individuele stijldetails om te zien welke functies van toepassing zijn.

** XRD® is een geregistreerd handelsmerk van Rogers Corporation.