COMING SOON

Blundstone waterproof spray

4.8/5

Gebruik regelmatig de Blundstone Waterproof spray (125 ml). Deze spray zorgt ervoor dat je Blundstones waterafstotend blijven. Wilt u schoenen optimaal blijven verzorgen? Gebruik dan de combinatie van de Renovating cream en de Waterproof spray van Blundstone.

20,-

Beschikbaarheid: Op voorraad

LET OP: Dit product is pas binnenkort leverbaar!

Gerelateerde producten

Blundstone Waterproof spray

Gebruik voor het onderhoud van het leer en nubuck de Blundstone Renovating cream. Daarnaast gebruikt u ook regelmatig de Blundstone Waterproof spray. Deze spray zorgt ervoor dat uw Blundstones waterafstotend blijven. Wilt u de schoenen optimaal blijven verzorgen? Gebruik dan de combinatie van de Renovating cream en de Waterproof spray van Blundstone. Voor uw suède Blundstones gebruikt u alleen de Blundstone Waterproof spray.

Hoe onderhoud ik mijn Blundstones?

Uw Blundstone schoenen van suède onderhoudt u door regelmatig het vuil te verwijderen met een speciale suède borstel. Wanneer het suède schoon en droog is, gebruikt u de Blundstone Waterproof spray. Hiermee blijven uw suède Blundstones lekker waterafstotend. De lederen en nubuck modellen verzorgt u eerst met de Renovating cream van de juiste kleur en daarnaast gebruikt u de Waterproof spray. Uw Blundstones zijn dan weer optimaal verzorgt.

Bij welke modellen gebruikt u de Renovating cream?

De zwarte en bruine cream gebruik je voor de zwart lederen en bruin lederen Blundstones. De rustic cream gebruikt u bij de nubuck modellen. (Bijvoorbeeld 585 en kids 565). De kleur van de nubuck modellen blijft bij gebruik van deze rustic cream hetzelfde. De Renovating cream niet gebruiken op gewaxed suède modellen.

Natte Blundstones? Wat nu?

Zijn uw Blundstones nat geworden tijdens een boswandeling of natgeregend tijdens het winkelen, zet uw boots dan niet bij of op een verwarming. Laat de schoenen op een natuurlijke manier drogen. Haal het binnenzooltje er ook uit, zodat de schoenen van binnen ook goed kunnen drogen.  Zodra de schoenen droog zijn gebruikt u voor de lederen en nubuck modellen eerst de Renovating cream in de juist kleur zodat het leer en nubuck soepel blijft en het leer van de schoenen niet uit droogt. Om uw Blundstones weer water afstotend te maken gebruik je daarna de Blundstone waterproof spray.

Vieze Blundstones? Wat nu?

Zijn uw schoenen na al het harde werken of hobbyen vies geworden en wilt u de boots poetsen? Maak je Blundstones eerst schoon met een vochtige doek. Nadat u de heren of dames schoenen hebt schoongemaakt, zorgt u eerst dat de schoenen helemaal droog zijn. Daarna kunt u het leer insmeren met de Renovating cream van de juiste kleur. (zwart, bruin of kleurloos)  De kleur wordt weer mooi en het leer blijft soepel.

De cream is de voeding voor het Blundstone leer! (breng de cream aan op een schone doek) Zorg dat de cream goed droogt. Extra glans? Poets dan met een schone doek nog een keer goed over het leer. Doe dit nadat u de schoenen heeft ingesmeerd en heeft laten drogen. Gebruik na het extra poeten de Waterproof spray zodat uw Blundstone boots weer waterafstotend zijn.

Bestel de Blundstone Waterproof spray voor onderhoud van uw favoriete schoenen

Hebben uw Blundstones onderhoud nodig? Bestel dan de juiste kleur Renovating cream en de waterproof spray en uw Blundstones zijn weer als nieuw! Bestel voor 16:00 en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Het leer van je lievelingsschoenen wordt weer gevoed en water afstotend met de waterproof spray. Plaats uw eigen ervaring met uw Blundstone boots op je sociale media kanalen en wij reposten het!

Waterproof spray in het kort:

 • Te gebruiken voor de suède modellen
 • Kleurloos
 • Maakt je Blundstones weer water afstotend
 • Gebruik voor leer en nubuck eerst de Renovating cream en daarna de waterproof spray van Blundstone
 • Zorgt voor het juiste onderhoud van je Blundstones
 • Waterproof spray voor dames, heren en kinder schoenen
 • Ook voor leren werkschoenen is de waterproof spray belangrijk om te blijven gebruiken
 • Om je lederen en nubuck Blundstones water afstotend te maken gebruik je naast de Renovating cream ook de waterproof spray van Blundstone.

Levering:

Bestel uw schoenen, binnen de Benelux en Duitsland , voor 16:00 uur. Dan kunnen we ze de volgende dag versturen. Bestelt u voor meer dan €65,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen!

Voor bestellingen uit Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Spanje zijn de verzend- en retourkosten voor eigen rekening en is de levertijd 2-3 werkdagen.

Bereken je maat

Model types:

EU

UK

Dames modellen:Veiligheidsschoenen:


Kinder schoenen:


Neem bij twijfel contact met ons op

Verschillen tussen de originals en de classics

 • Het voetbed (inlegzooltje) van de classics heeft op de hak nog extra poron inzet. Dit hebben de originals alleen in de schoen zitten en niet in het voetbed (standaard inlegzooltje)
 • Classics hebben in de zool extra sps (shock protection system) . dit zie je met het oog niet maar het staat op de zool bij de classics. Het is verwerkt in de schoen. Dit sps kan zorgen voor gevoel van nog minder vermoeidheid en minder pijn in de rug. Het vangt nog beter schokken op met lopen. De druk op de voeten neemt af. Zorg dat wanneer het losse voetbed is versleten dat het tijdig wordt vervangen. De Xtreme footbeds (luxe losse inleg zooltjes) zijn los te bestellen en zorgt voor comfort wanneer het zooltje versleten is.
 • De wreef van de classics is ronder en heeft op de wreef meer ruimte. Ook op het teen gedeelte hebben de classics meer ruimte dan de originals
 • De omvang van de originals is op de wreef 262 mm
 • De omvang van de classics is op de wreef 266 mm
 • De instap kan hierdoor voor mensen met een hogere wreef net wat meer comfort bieden. Ook de voering zorgt voor een makkelijke instap.
 • De 0riginals zijn iets platter op het teen gedeelte dan de classics.
 • Het profiel van de originals is net iets anders dan van de classics.
 • De originals worden in 1 proces ingespoten onder de schoen.
 • De classics hebben twee aparte zolen en dus een ander proces van maken van de schoen.