4.6/5
Beoordeeld 4.6/5 gebaseerd op 2775 beoordelingen Ekomi

Over Blundstone

Over Paul Company

Paul Company een bedrijf dat is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe merken zoals Blundstone, maar ook merken die al bekend zijn in andere landen. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en er wordt nog steeds met veel plezier gewerkt. De passie voor heren schoenen, dames schoenen en kinderschoenen is groots. Kennis toepassen in de praktijk, de samenwerking met onze klanten, kwaliteit en vooral plezier is wat ons onderscheidend maakt. Wij zullen er alles aan doen om een klant tevreden te stellen.

“Bij ieder individu past een paar Blundstones. Of je nou meer houdt van stedentrips of juist je hart ligt in de outdoor wereld”

Blundstone ook in jouw winkel? Neem contact op met [email protected]

GEBOREN IN TASMANIË

De welbekende Blundstones zijn door kwaliteit, uitstraling en comfort de meest gewilde schoen van het moment.
Blundstone factory

Blundstone werd opgericht in Tasmanië in 1870 en ondanks dat het al een tijd geleden is, is het bedrijf nog steeds Tasmaans. Een hecht familiebedrijf kun je dus wel stellen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hobart, Tasmanië. In de loop der jaren zijn de boots geëvolueerd in stijl, ontwerp, technologie en is de kwaliteit nooit verandert. De chelsea boots hebben het bekende robuuste uiterlijk met twee elastieken aan de zijkant. De schoen is te herkennen aan de “pull tags” aan de voor- en achterkant van de schoen. Dit is een hulpmiddel om de schoen mee aan te trekken, maar ook een kenmerk van Blundstone.

EVERYWHERE
LIFE TAKES ME™

Het zijn meer dan gewone laarzen, het zijn Blundstones. Jouw eigen Blundstones of zogenoemd Blundstone boots kun je ook zeker in Nederland bemachtigen. Doordat er een breedte assortiment wordt aangeboden, met verschillende modellen zoals 550, 587,510 en de 1306 past er altijd een Blundstone aan jouw voet.

DE VOLGENDE STAP IN VEILIGHEId

Blundstone is gebaseerd op de overtuiging dat niets mooier is dan een paar laarzen die je veilig houden. Al onze veiligheidsschoenen worden geleverd met stalen neus, maar dat is nog maar het begin. Extra veiligheidsfuncties zijn beschikbaar op bepaalde stijlen, ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen impact en penetratie, plus weerstand tegen snijwonden, chemicaliën, hitte, elektrische gevaren, rolkrachten en andere vreemde prikkels.

TECHNOLOGIE heeft
nog nooit zo lekker gevoeld

Sinds 1870 hebben we nieuwe manieren ontwikkeld om ongeëvenaard comfort en bescherming tegen de elementen te bieden. We investeren veel in onderzoek en werken samen met onze partners om toegang te krijgen tot de beste en nieuwste beschikbare technologieën.

Comfortabel zool

We werken samen met de beste leveranciers, innovators en premiumfabrikanten ter wereld om comfortsystemen onder de voeten te leveren die superieure schokabsorptie en comfort bieden.

SPS System

De zoolconstructie van Blundstone’s is ontworpen en gebouwd om vermoeidheid en orthopedische problemen in het onderlichaam te verminderen.

Leren kwaliteit

Afkomstig van ‘s werelds beste leerlooierijen voor superieure bescherming tegen de elementen en extreem lange slijtage.