Blundstone dames boots

Blundstone dames boots

Blundstone dames boots

Blundstone speciaal voor de modebewuste dames! Onze Blundstone dames boots zijn er in verschillende modellen. Blundstone heeft speciaal voor de vrouwen een hogere chelsea boot gelanceerd en een schoen met hak. Een elegant, verfijnd en strak model. Beide modellen hebben een vrouwelijk silhouet. Vrouwen lopen vaak op hakken alleen is vaak zo dat men na een lange dag blij is dat de hakken uit kunnen. Alle dames opgelet! Met de womens collectie van Blundstone zijn pijnlijke en of vermoeide voeten verleden tijd. Zelfs de Blundstones met hak hebben een heerlijk draagcomfort waar je urenlang op kunt wandelen. De klassieke modellen met een vrouwelijke vorm die verkrijgbaar zijn is verschillende kleuren en modellen zijn de must-have chelsea boots voor dames.

Vrouwelijk en stijlvol

Vrouwen willen modebewust zijn, maar kwalitatief moeten boots ook goed zijn. Wat maakt een dames boots nou een damesschoen? De damesschoenen hebben een brogue stiksel langs het elastiek, de schoen is hetzelfde gevoerd als de classic en het model is wat hoger dan de original en classic. Het hogere damesmodel hebben we in verschillende modellen namelijk: 1351, 1448, 1352 en model 1630.

Blundstone dames boots met hak

De Blundstone dames boots hebben een nieuwe hak en is gemaakt van zacht leer, speciaal ontworpen voor damesvoeten en is stijlvol, slank en comfortabel. Uniek ben je met model 1671 en of model 1673. De damesmodellen hebben een smallere instap dan de andere Blundstone modellen. De leest is smaller, waardoor het regelmatig voorkomt dat de boots kleiner uitvallen dan verwacht. Daarnaast heeft de dames collectie dezelfde kenmerkende eigenschappen als alle andere modellen. Denk hierbij aan een lichtgewicht en comfortabel. Evenals het Shock Protection System, wat 33% van de schokken opvangt. Je knieën, heupen en rug krijgen dus minder te verduren.

Zacht, soepel leer en een vrouwelijke look

De Blundstone dames boots met hak combineert comfort en elegantie met een uitgesproken vrouwelijke uitstraling. Chelsea boots met hak toch niet voor jou? Kijk dan eens naar de hogere dames chelsea boots. Voor meer inspiratie en informatie verwijzen wij jou door naar onze socials. De Instagram pagina krijgt dagelijks te gekke updates.