LP - Blundstone sale

Blundstone sale

Blundstone sale

Blundstone sale is een term welke Blundstone vrijwel nooit gebruikt. Blundstone is een merk dat nooit met prijzen stunt. Een prijs vast merk en sprake van een Blundstone sale is er niet. De Blundstone sale die we weleens hebben is een Blundstone sale van 10% op hele speciale dagen. De Blundstone sale is op een hand te tellen en erg bijzonder. Er wordt nooit meer dan 15% korting gegeven op Blundstones.

Blundstone outlet of sale op illegale sites

Er zijn verschillende Blundstone sales online te vinden. Bij een Blundstone sale moeten er al verschillende belletjes gaan rinkelen. Blundstone sale is er niet en wanneer er sites stunten met prijzen kun je al weten dat het niet klopt. Online worden Blundstones weleens tot 70% korting aangeboden. Echter is het dan zo dat je netjes betaald, maar je de Blundstones nooit ontvangt.

Let dus enorm goed op de sites waar je aan het shoppen bent en kijk goed wat er in de url staat. Laat je niet verleiden door een Blundstone sale, want dat klopt gewoonweg niet. Het komt weleens voor dat er een Blundstone laars met 10% of 20% korting weg gaat, maar dat is dan het laatste paar. Wij leveren in de Benelux alle winkels aan en wij kunnen jou dus ook goed adviseren over de verschillende verkooppunten en Blundstone categorieën. Ben je op een site terecht gekomen en heb je vragen over de Blundstone sale? Stel ons graag je vragen over een Blundstone outlet of de Blundstone dames sale en wij staan voor je klaar.

Blundstone modellen

Voordat we überhaupt praten over een Blundstone sale, moet je eerst weten welke verschillende Blundstone categorieën en dus modellen er bestaan. Iedere Blundstone categorie heeft een eigen pasvorm. Er is voor iedere Blundstone fan een juiste pasvorm en dus de perfecte Blundstone te vinden.

Blundstone classic

De classic categorie is gevoerd met leer aan de binnenkant en wordt geleverd met een extra zooltje. De extra zooltjes worden meegeleverd, doordat de classic serie net wat ruimer valt dan de andere Blunstones. De classic serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Alle classic series hebben dezelfde pasvorm, alleen is de kleur en het materiaal anders.

Blundstone original

De Blundstone original is net wat smaller dan de classics. Bij de originals worden er ook geen extra zooltjes bij geleverd. Alle originals worden gemaakt op dezelfde leest en hebben dus allemaal dezelfde pasvorm. De originals zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Blundstone dress boots

De Bundstone dress boots zijn chelsea boots met een care neus. Dit is een vierkantachtige neus. De Blundstone dress boots zijn elegant en stijlvol. Alle dress boots hebben dezelfde pasvormen. De boots zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. De dress boots vallen wat ruimer dan de classics en de originals. Kies altijd een halve maat tot een hele maat kleiner.

Blundstone womens

De speciale womens collectie is wat smaller dan de originals, classics en dress boots. De instap is smaller dat dat je van andere boots bent gewend. De dames collectie is wat hoger en heeft een mooie brogue stiksel aan de zijkant van het elastiek. De dames collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Blundstone city dress boots

De heren collective city dress boots zijn super stijlvol. De city dress boots vallen op maat, maar zijn wat smaller dan andere Blundstone categorieën. De city dress zijn vlot en kunnen onder iedere outfit gedragen worden. Deze boots zijn ook ideaal om naar je werk te dragen.

Blundstone heritage

De heritage Blundstone chelsea boots zijn goodyear welted gemaakt. De heritage 152 zijn enorm exclusieve Blundstone schoenen. De schoenen zijn dubbel gestikt en model 152 heeft een lederen zool. Alle andere Blundstones hebben een aan gespoten zool.

Levering van je Blundstone boots

Bestel je voor 16:00 dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Er zijn verschillende betaalmethodes en ook achteraf betalen. Deel je Blundstone momentje met ons en wij delen je Blundstone content op onze sociale media kanalen.