Dress boots

Dress boots

De dress boots zijn onmisbaar binnen de Blundstone collectie. Laarzen die de perfecte pasvorm hebben met een elegante en verfijnde uitstraling. De chelsea dress boots hebben een modieuze uitstraling door de vierkante neus. Gemaakt met aandacht voor duurzaamheid. Gelet op de combinatie tussen soepel leer, een slanker profiel en de welbekende vierkantige neus. Speels, avontuurlijk maar vooral een knap stel chelsea boots. 

De dress boot bewijst dat het ook alles weet van stijl. Deze verassende stijl trek je aan naar het werk, maar ook tijdens het diner diezelfde avond.  Waar de andere modellen wat robuust zijn, zijn de dress boots juist verfijnd. Er zijn altijd chelsea boots die voor iedereen de perfecte match zijn, de dress boots is hier een serie van. Onze Chelsea boots hebben een net gesneden vierkante neus, of je nu aan een bureau zit, uit eten gaat of op een paard zit, je Chelsea boots zijn de juwelen aan je voeten.

Kleuren en materialen

Er zijn verschillende kleuren en materialen te vinden in ons Blundstone assortiment. Van stoere/ robuuste dress boots tot aan smal uitgesneden elegante chelsea boots. Van gevlekt nubuck tot aan strak zwart leer. Combinaties tussen stout brown leer met donkerbruin elastiek is de must-have. Ben je meer op zoek naar boots die jouw outfit afstijlen? Dan past model 1900 of model 1901 bij jou! Trendy en gemak, gecombineerd met een klassiek enkellaarsje. Wij noemen deze twee modellen ook wel de city dress boots. Gestroomlijnde enkellaarsjes. Perfect gemaakt om urenlang te wandelen in een stedelijke omgeving. Gemaakt om in stijl van en naar kantoor te wandelen.

Verschillende soorten dress boots

Model 1900 en model 1901 zijn city dress boots. Zwarte chelsea boots of mooie bruine. Mocht je de wat stoerdere chelsea boots mooi vinden, dan is model 1306, 068 of 067 wellicht iets voor jou.

Nieuw model 1308

Heb je het al gehoord? Model 1308 is een nieuw model onder de dress boots. Deze chelsea boot onderscheidt zich van de rest door de kleur combinatie en de vierkante neus.