Original

Original

Geen enkele chelsea boot vervangt de iconische Blundstone chelsea boot. 50 jaar geleden is deze iconische chelsea laars gelanceerd. Ze werden toen vooral gedragen door boeren en bouwers. Al snel ontdekte vrijwel iedereen de schoen. Van een persoon met een kantoorbaan tot aan welbekende modedragers, kwamen in aanmerking met de enkellaarsjes. 

Niet alleen zien ze er goed uit, de schoen kan gecombineerd worden met alle stijlen die je maar kan bedenken. De originals zijn vanaf de zool opgebouwd met het beste verdelen in het beste draagcomfort, luxueuze uitstraling en het simpele uiterlijk. De originals zijn onder te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. De originals zijn niet gevoerd aan de binnenzijde. Wel bestaat de schoen uit een mooi en dik kwaliteit leer. Blundstones zijn enorm sterk en verfijnd. Er is altijd wel een model wat perfect bij jouw past.

Mocht u advies nodig hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. U kunt ook altijd een bericht sturen  via facebook en Instagram, deze worden binnen 1 uur beantwoord.

Iconisch model 500

De originele Chelsea boots 500 maakten Blundstone het symbool van vandaag. Deze klassieke laars is ontworpen met de vorm van een menselijke voet voor ultiem comfort en begeleid je bij elke stap, of je nu een grote stad of een onbekend wandelgebied bezoekt. Pas op voor imitatie, want Blundstone is de enige echte!

Suède laarzen

De iconische Blundstone is ook verkrijgbaar in suède. Deze laarzen zijn gemaakt van zacht, licht en waterdicht suède leer en hebben het comfort dat je verwacht, zodat ze lang bij je kunnen blijven.

Original modellen

De volgende modellen zijn Blundstone original modellen: 500, 510, 508, 1615, 577, 515, 519, 1910, 1911 en model 1618. Meest gevraagde modellen zijn 500, 510 en 1615. Dan hebben we nog de anniverary boot limited edition model 150. Dit is een unieke dames en herenschoen, wat een toevoeging is aan je Blundstone collectie.