LP - Vegan schoenen heren

Vegan schoenen heren

Vegan boots Blundstone 2116 - vegan schoenen dames - vegan schoenen heren

Vegan schoenen heren zijn de schoenen van deze tijd. Een paar vegan schoenen heren hoort dan ook thuis in jouw gaderobe kast. Vele designers en merken begonnen jaren geleden rustig aan met het verwerken van vegan leer in de door hen gemaakte producten. Daarmee begon vegan leer in de wereld een gezicht te krijgen. Vegan leer is nog niet heel bekend en niet iedereen weet zelfs nog van het bestaan van vegan leer. Er is ook nog niet super veel bekend over vegan leer.

Blundstone was ook enorm enthousiast en gingen ook kijken naar de vegan schoenen heren. Blundstone heeft een enorm assortiment aan chelsea boots. Een breed assortiment aan verschillende soorten materialen, zoals leer, nubuck en suède. Daarnaast zijn er Blundstone chelsea boots voor iedere voet. Een assortiment aan classics die breder zijn dan bijvoorbeeld originals. Classics boots zijn gevoerd van leer en worden altijd geleverd met een extra zooltje. Originals zijn smaller dan classics. Womens chelsea boots die speciaal zijn gemaakt voor de Blundstone dames en city dress boots speciaal voor de mannen. Naast bovengenoemde categorieën zijn er nog dress boots in verschillende kleuren.

Waarom kies je vegan schoenen heren

Een vegan schoen is een toevoeging aan je kast. Maar wat is vegan nou eigenlijk? Een enorm populair begrip is het tegenwoordig, vegan. Je komt het ook overal tegen in bijvoorbeeld restaurants en de voedingsindustrie. Er is namelijk ook steeds meer aanvraag naar veganistisch eten. Men die geen vlees eet doet het weleens omdat men het niet lekker vindt, maar de meeste doen het voor het welzijn van de dieren.

Vegan schoenen heren worden gemaakt van materiaal wat niet dierlijk is. Niet dierlijk materiaal wordt gebruikt voor de fashion industrie. Blundstone is een merk dat continu blijft innoveren en verbeteren. Een plantaardige stijl voor het leven in zowel food als fashion. Blundstone hanteert goede kwalitatieve producten en daar horen vegan schoenen heren ook bij.

Vegan leer en het gebruik van vegan schoenen heren

In het assortiment komen er in de Benelux twee artikelen met vegan gecertificeerde chelsea boots. De vegan gecertificeerde Blundstone chelsea boots zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. De binnenzooltjes kunnen uit de schoenen gehaald worden en de vegan gecertificeerde Blundstone boots zijn gekenmerkt door de groene tekst op de treklipjes. De vegan schoenen heren zijn gemaakt van 100% vegan microfiber en zijn waterafstotend net als de rest van het Blundstone assortiment.

Hoe combineer je de vegan schoenen heren?

De vegan schoenen heren in model 2115 is een mooie zwarte chelsea boot. Het comfort wat iedereen gewend is van ieder Blundstone model, alleen dan bij een vegan gecertificeerd Blundstone model. De stijlvolle Blundstone boot 2115 zijn makkelijk te combineren met een jeans of een pantalon. Ben jij liever van de kleur bruin, dan is model 2116 het model wat perfect bij jou outfit past. Combineer de boots met een T-shirt, hoodie of overhemd. De boots vallen te combineren met verschillende outfits en stijlen.

Waarom men Blundstone zo fijn vindt

Blundstones worden gemaakt van leer en de zool van PU. Een zool van het materiaal PU heeft veel voordelen, licht van gewicht en een enorm fijn loopcomfort. Een nadeel van PU is dat het materiaal kan gaan hydrolyseren. Loop je regelmatig op de schoenen, dan is hier zelden sprake van. Wil jij graag advies over jouw vegan schoenen heren of heb je vragen? Wij staan voor je klaar! Wij zijn telefonisch bereikbaar maar ook via de mail. Naast de mail en telefoon, kun je ons altijd bereiken via onze sociale media kanalen. Wij vinden het altijd leuk wanneer onze fans content plaatsen met Blundstone. Plaats jouw foto en wij delen de post in onze feed.