LP - Veiligheidsschoen

Veiligheidsschoen

Werkschoenen kopen bij Blundstone - Model 122 - Schoenen met stalen neus - veiligheidsschoen

Een veiligheidsschoen is belangrijk voor bijvoorbeeld het beroep van een kok. Het is van belang dat een kok een goed voetbed en loopcomfort heeft. Een kok maakt vele meters in de keuken, met de Blundstone veiligheidsschoen heb je geen vermoeiende voeten aan het einde van de dag. Daarnaast moeten de safety boots ook bestendig zijn tegen uitglijden en heeft het dus een antislipzool. Mocht je een mes of een pan laten vallen, door de stalen neus lopen je stenen geen gevaar.

Horecaschoenen

In de keuken is er vaak een vochtige en gladde grond, waar je veiligheidsschoen steun aan moeten bieden. Daarnaast moet de veiligheidsschoen er representatief uitzien wanneer koks door het restaurant lopen. Ook voor de bediening is het van belang om er goed uit te zien. Onze Blundstone modellen zonder stalen neus zijn modieus, casual en tijdloos. Makkelijk te combineren en stijlen je outfit netjes af. Ook kun je dagenlang op de boots lopen, zonder dat je last krijgt van je voeten.vei

Gemak en kwaliteit

De Blundstone safety boot is veterloos dus je trekt de schoenen gemakkelijk aan. Daarnaast is de zool een antislipzool. Lichtgewicht en hittebestendig tot 110 graden door de TPU-loopzool. Maak je gebruik van podotherapeutische inlegzolen? Geen probleem, want de Blundstone inlegzooltjes zijn uitneembaar.

S3 en CE gekeurd

Koks hebben een stalen neus nodig in de keuken. Dit voor als er bijvoorbeeld een mes of een pan op de schoenen valt. De Blundstone veiligheidsschoen is zowel S3 als CE gekeurd. Je tenen zijn veilig door de stalen neus. Daarnaast zijn de schoenen olie, zuren en organisch vetbestendig. Snij- en slipweerstand en waterafstotend leer.  Model 910 heeft een kruipneus plus een stalen neus. Waarbij model 122 geen kruipneus heeft.

Gratis verzenden en retourneren

Naast dat we een leuke prijs aanbieden op verschillende items, worden de Blundstone gratis verstuurd vanaf een prijs van €65 euro. Het is zelfs zo dat wanneer je voor 16:00 besteld, jouw Blundstones de volgende dag al in huis zijn.

Service is een must en wij adviseren onze klanten heel graag. Wij zijn daarom te bereikbaar 7 dagen in de week via facebook en Instagram. Stuur gerust een berichtje en ontvang binnen 1 uur een antwoord van ons! Toch graag bellen of mailen? Dan zijn we bereikbaar via 0492 54 38 38 of vul het contactformulier in.