LP - Werkschoenen stalen neus

Werkschoenen stalen neus

Werkschoenen kopen bij Blundstone - Model 122 - Schoenen met stalen neus - veiligheidsschoen

Een comfortabele en een ideale pasvorm voor tijdens het rijden, met fijne Blundstone werkschoen stalen neus. Zeg gedag tegen vermoeide of pijnlijke voeten en zeg hallo tegen de mooie werkschoenen stalen neus. Blundstone staat bekend om zijn comfortabele en verfijnde schoenen. Want ja werkschoenen stalen neus moeten perfect zitten voor onze helden van de weg. Werkschoenen stalen neus die te krap of te ruim zitten, zullen resulteren in pijnlijke tenen en-of voeten. Het is dus van belang dat het voetbed en de maat van werkschoen met stalen neus goed is. Blundstone modellen zijn uitermate geschikt voor lange ritten voor in de vrachtwagen bijvoorbeeld. Met of zonder stalen neus.

Werkschoen met stalen neus

Er zijn twee bekende werkschoenen heren stalen neus die veelal worden verkocht aan logistieke medewerkers. Wanneer iemand werkschoenen stalen neus nodig heeft, kun je kiezen voor het veel gevraagde comfortabele werkschoenen in model 122 en het populaire model 910. Beide schoenen zitten in de S3 veiligheidsklasse en zijn CE gekeurd. Heb je geen stalen neus nodig en wil je wel genieten van de Blundstone dan heb je keuze in een ruim assortiment.

Vermoeide voeten is verleden tijd!

Het voordeel van Blundstone is dat je dagenlang kan lopen op dezelfde schoenen, zonder dat je pijn hebt aan je voeten aan het eind van een dag. Heb je wel eens kramp in je voeten tijdens een lange autorit? Wist je dat je knieën en je rug 33% minder shocken krijgen door de zool die in een Blundstone schoen zitten. Een stevige PU-zool met geïntegreerd absorptiemateriaal dat schokken dempt.

Gemak en kwaliteit​

Een gemakkelijke schoen om aan te trekken via de treklussen en dus veterloos! Daarnaast is de zool een antislipzool. Lichtgewicht en hittebestendig tot 110 graden TPU-loopzool. Heb je een podotherapeutische inlegzolen? Geen probleem, want de Blundstone inlegzooltje zijn uitneembaar.

Laden en lossen zonder enkel gevaar

De werkschoen met stalen neus is zowel S3 als CE gekeurd. Je tenen zijn veilig door de stalen neus. Daarnaast zijn de schoenen olie, zuren en organisch vetbestendig. Snij- en slipweerstand en waterafstotend leer.  Model 910 heeft een kruipneus plus een stalen neus. Waarbij model 122 geen kruipneus heeft.

Gratis verzenden voor de werkschoenen heren

Naast dat we een leuke prijs aanbieden op verschillende items, worden de Blundstone werkschoenen stalen neus gratis verstuurd vanaf een prijs van €65 euro. Het is zelfs zo dat wanneer je voor 16:00 besteld, jouw Blundstones de volgende dag al in huis zijn.

Persoonlijk advies bij werkschoenen kopen

Service is een must en wij adviseren onze klanten heel graag. Wij zijn daarom te bereikbaar 7 dagen in de week via facebook en Instagram. Stuur gerust een berichtje en ontvang binnen 1 uur een antwoord van ons! Toch graag bellen of mailen? Dan zijn we bereikbaar via 0492 54 38 38 of vul het contactformulier in.