4.6/5
Beoordeeld 4.6 gebaseerd op 1873 beoordelingen Ekomi

Retour sturen

Retour PROCEDURE

Verkeerde maat of niet de juiste kleur of model? Geen zorgen, stuur de Blundstones naar ons terug in hun originele ongedragen staat (wanneer u de schoenen past, doe het dan op tapijt). U kunt uw bestelling terugsturen op voorwaarde dat het artikel/ de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat artikelen en de Blundstone doos niet beschadigd, vuil of gedragen zijn. Plaats de schoenendoos in een verzenddoos, zodat ook de Blundstone doos onbeschadigd blijft. Voldoet uw retourzending niet aan bovengenoemde voorwaarden? Dan kunnen wij helaas uw retour niet in behandeling nemen en het product niet vergoeden. De retourtermijn van 14 dagen, gaat in op het moment dat het pakket bij u is afgeleverd.
Het retoursturen van uw artikel is kosteloos. U kunt uw bestelling retour sturen met DHL of met DPD. Via het retour portaal, moet je een retour label downloaden en uitprinten. Plak het retour label op de doos van uw retour. Is uw bestelling geplaatst met Budbee dan kunt u het pakket alleen retourneren met Budbee. Heeft u besteld met DHL, dan kunt u het pakket dus niet retourneren met Budbee.

De bezorgdienst PostNL is niet mogelijk voor het retour sturen van je artikelen.

RUILEN

Ruilen via onze webshop is niet mogelijk. Wenst u een andere maat of model te bestellen?
Ga naar onze webshop en maak een nieuwe bestelling aan. Uw eerdere aankoop kunt u retourneren.

Hoe kan ik de producten retour sturen met Budbee?

  1. Ga naar de tracking link je vind in de e-mails/SMS’jes of ga naar uw bestelling in de app. Klik op  de knop “boek een retourzending”.
  2. Verpak de producten volgens onze voorwaarden. U hoeft geen pakketlabel te printen, daar zorgt Budbee voor!
  3. Selecteer uw  afhaaltijd die bij u past. Kies of u het pakket buiten de deur wilt laten staan of dat u het persoonlijk aan de chauffeur wilt overhandigen.
  4. We houden u op de hoogte via SMS of meldingen in de app, zoals gebruikelijk kunt u de chauffeur in real-time volgen op de kaart.

Hoe kan ik de producten retour sturen Met DHL of DPD?

  1. Ga naar de retour aanvraag pagina:
  2. Vul uw postcode en bestelnummer in
  3. Volg vervolgens de stappen en u kunt uw artikel(en) retourneren
  4. Voeg de pakbon toe “los” in de doos met uw naam en bestelnummer. Zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is.

Verwerking van uw retour

Vanaf het moment dat u uw bestelling inlevert bij een DHL Parcel shop,DPD parcelshop of Budbee, kan het enkele dagen duren voordat wij uw geretourneerde product(en) hebben ontvangen in ons distributiecentrum.

Iedere ontvangen bestelling wordt door ons gecontroleerd. Is uw retour onbeschadigd en binnen de termijn van 14 dagen geretourneerd, dan ontvangt u een creditnota en wordt het bedrag op uw rekening teruggestort. Heeft u schoenen besteld met daarbij een paar zooltjes of shoe polish en u stuurt alleen de schoenen terug? (orderwaarde onder de €100) Dan zijn wij helaas genoodzaakt om de verzendkosten te berekenen tijdens de terugbetaling.

Afhankelijk van uw betaalmethode kan het enkele dagen duren voordat het aankoopbedrag weer op uw rekening staat.