4.6/5
Beoordeeld 4.6 gebaseerd op 1873 beoordelingen Ekomi

Verzenden en Betaling

Verzenden

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, zullen wij uw bestelling dezelfde werkdag nog verwerken. (met uitzondering van zaterdag/ zondag en feestdagen).
Wij kunnen niet garanderen dat de bezorging de volgende werkdag geleverd worden omdat wij afhankelijk zijn van de vervoerder, er kan dus mogelijk dus vertraging in het leveren zitten.
Het is van belang dat u bij uw bestelling uw e-mailadres en/of telefoonnummer vermeldt voor het geval u het pakket niet in ontvangst kunt nemen.

Verzending via bezorgdienst

Indien u en uw buren niet thuis zijn, wordt uw pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Het kan zijn dat de bezorger uw pakket heeft afgegeven bij een verzamelpunt in de buurt.  U kunt altijd via uw track & trace nummer, wat u van het verzendplatform Sendcloud heeft ontvangen, uw pakket volgen. Heeft u vragen over de bezorging van uw pakket, dan kunt u uw vraag stellen door te antwoorden op de ontvangen mail van het verzendplatform Sendcloud over de bezorging van uw pakket.

Budbee

Budbee, de nieuwe manier om te verzenden en te retourneren. Het is snel en gemakkelijk, twee kernwaarden waar Blundstone zich graag bij aansluit. Budbee is op dit moment alleen mogelijk voor bezorging en retourneren in Nederland. Via de Budbee app personaliseer je je eigen bestelling. Zo kan je exact aangeven waar en hoe laat je de bestelling wenst te ontvangen. De laatste uren voor de bezorging is het mogelijk op de bezorger live te volgen. Daarnaast is het mogelijk om specifieke informatie door te geven aan de bezorger, wanneer je bijvoorbeeld liever niet hebt dat de bezorger de bel gebruikt. De klantenservice van Budbee is direct bereikbaar tussen de werktijden van de bezorgers.

Ook het retour sturen van pakketten vraagt enkel een paar simpele handelingen. Het is niet nodig om een retourlabel te printen, dit doet Budbee zelf. Het is mogelijk om het pakket op te laten halen door een bezorger bij je thuis of door het achter te laten bij een speciale Budbee box. Deze ophaalservice of de Budbee box zijn aan te vragen via de Budbee app. U kunt opnieuw de ophaalservice live volgen. Is de keuze gevallen op de Budbee box, dan heb je twee uur de tijd om het pakket af te geven bij de Budbee box.

Voor verdere informatie is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen, daarnaast staat Budbee ook klaar om je verder te assisteren.

DHL

DHL is een wereldwijd bekende bezorgservice. Als sinds het begin werken wij met DHL samen. Net zoals Blundstone een bedrijf met veel ervaring, die altijd het beste wil voor haar klanten. Bestellen werkt eenvoudig via onze website en uw voorkeur voor een vervoerder. Je ontvangt een track & trace code welke te volgen is via de website van DHL. De retourservice verloopt via onze website. Na het aangeven van de postcode, ordernummer en track & trace code wordt het retourlabel verzonden naar het bij ons bekende e-mailadres. Het retourlabel moet geprint worden en op het pakket geplakt worden. DHL is te gebruiken voor het verzenden en retoursturen wereldwijd.

Bezorgen ander adres

Tijdens de bestelling heeft u de mogelijkheid om een factuuradres en verzendadres op te geven.
Een afwijkend afleveradres is mogelijk. U heeft ook de mogelijkheid om uw pakket af te laten leveren bij een DHL parcelshop of PostNL servicepunt bij u in de buurt. U kunt uw pakket dan ophalen wanneer het u uitkomt. U kunt uw pakket volgen via uw ontvangen track & tracenummer van Sendcloud, die u ontvangt in de mail. Neem altijd uw legitimatie bewijs mee bij het afhalen van uw bestelling.

Verzenden binnen Europa

De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoogte van uw order en het land van levering. Wij hanteren de volgende verzendkosten: Voor bestellingen tot 100 EUR (tenzij anders aangegeven) met leveringen binnen Nederland of naar België, Luxemburg en Duitsland wordt 4,95 EUR verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de 100 EUR (tenzij anders aangegeven) naar deze landen worden gratis verzonden.

Voor bestellingen naar de overige Europese landen  worden er kosten in rekening gebracht.

Betaling

U kunt in onze webwinkel veilig betalen met:

  • iDEAL
  • MisterCash
  • Klarna
  • SofortBanking
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Overboeking per bank