Verzenden en Betaling

Verzenden

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, zullen wij uw bestelling dezelfde werkdag nog verwerken (met uitzondering van zaterdag/ zondag en feestdagen).
Wij kunnen niet garanderen dat het product de volgende werkdag geleverd wordt. Wij zijn afhankelijk van de vervoerder. Er kan mogelijk  vertraging in de levering zitten. Het is van belang dat u bij uw bestelling uw e-mailadres en/of telefoonnummer vermeldt voor het geval u het pakket niet in ontvangst kunt nemen.

Verzending via bezorgdienst

Indien u en uw buren niet thuis zijn, wordt uw pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Het kan zijn dat de bezorger uw pakket heeft afgegeven bij een verzamelpunt in de buurt of bij de buren.  U kunt uw pakket volgen met de track and trace die u heeft ontvangen via de mail. Heeft u vragen over de bezorging van uw pakket, dan kunt u uw vraag stellen door een email te sturen of u kunt ons bereiken via de telefoon of sociale media. Via sociale media wordt er op werkdagen binnen 1 uur gereageerd. Onze klantenservice staat uiteraard voor al uw vragen klaar en zorgen altijd voor een gepaste oplossing.

DHL en POSTNL

DHL en PostNL zijn  wereldwijde bekende bezorgdiensten. Al sinds het begin werken wij met beide partijen samen. Beide bezorgdiensten zijn net zoals Blundstone een bedrijven met veel ervaring, die altijd het beste wil voor zijn of haar klanten. Bestellen werkt eenvoudig via onze website en u kunt zelf kiezen voor uw gewenste bezorgdienst. Je ontvangt na je bestelling een track & trace code welke te volgen is via de website van DHL en PostNL. De retourservice verloopt via onze website. Na het aangeven van de postcode, ordernummer en/of track & trace code wordt het retourlabel verzonden naar het bij ons bekende e-mailadres. Het retourlabel moet geprint worden en op het pakket geplakt worden.

Bezorgen ander adres

Tijdens de bestelling heeft u de mogelijkheid om een factuuradres en verzendadres op te geven.
Een afwijkend afleveradres is mogelijk. U heeft ook de mogelijkheid om uw pakket af te laten leveren bij een DHL parcelshop of PostNL servicepunt bij u in de buurt. U kunt uw pakket dan ophalen wanneer het u uitkomt. U kunt uw pakket volgen via uw ontvangen track & tracenummer van Sendcloud, die u ontvangt in de mail. Neem altijd uw legitimatie bewijs mee bij het afhalen van uw bestelling.

Verzenden binnen Europa

De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoogte van uw order en het land van levering. Wij hanteren de volgende verzendkosten: Voor bestellingen tot 65 EUR (tenzij anders aangegeven) met leveringen binnen Nederland,België, Luxemburg en Duitsland wordt 5 EUR verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de 65 EUR (tenzij anders aangegeven) naar bovengenoemde landen worden gratis verzonden. Er worden kosten in rekening gebracht voor retouren. Echter verschillen de kosten per land.

Voor bestellingen naar de overige Europese landen  worden er kosten in rekening gebracht.

Betaling

U kunt in onze webwinkel veilig betalen met:

 • iDEAL
 • Klarna Achteraf Betalen
 • Klarna in 3 termijnen
 • Creditcard
 • PayPal
 • Creditcard
 • VISA
 • MasterCard
 • Maestro
 • Bancontact
 • SofortBanking

Bekijk hier waar je pakket is