Verzenden en Betaling

Verzenden

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, zullen wij uw bestelling dezelfde werkdag nog verwerken. (met uitzondering van zaterdag/ zondag en feestdagen).
Wij kunnen niet garanderen dat de bezorging de volgende werkdag geleverd worden omdat wij afhankelijk zijn van de vervoerder, er kan dus mogelijk dus vertraging in het leveren zitten.
Het is van belang dat u bij uw bestelling uw e-mailadres en/of telefoonnummer vermeldt voor het geval u het pakket niet in ontvangst kunt nemen.

Verzending via bezorgdienst

Indien u en uw buren niet thuis zijn, wordt uw pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Het kan zijn dat de bezorger uw pakket heeft afgegeven bij een verzamelpunt in de buurt.  U kunt altijd via uw track & trace nummer, wat u van het verzendplatform Sendcloud heeft ontvangen, uw pakket volgen. Heeft u vragen over de bezorging van uw pakket, dan kunt u uw vraag stellen door te antwoorden op de ontvangen mail van het verzendplatform Sendcloud over de bezorging van uw pakket. Meer informatie over retouren leest u hier.

Bezorgen ander adres

Tijdens de bestelling heeft u de mogelijkheid om een factuuradres en verzendadres op te geven.
Een afwijkend afleveradres is mogelijk. U heeft ook de mogelijkheid om uw pakket af te laten leveren bij een DHL parcelshop of PostNL servicepunt bij u in de buurt. U kunt uw pakket dan ophalen wanneer het u uitkomt. U kunt uw pakket volgen via uw ontvangen track & tracenummer van Sendcloud, die u ontvangt in de mail. Neem altijd uw legitimatie bewijs mee bij het afhalen van uw bestelling.

Verzenden binnen Europa

De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoogte van uw order en het land van levering. Wij hanteren de volgende verzendkosten: Voor bestellingen tot 100 EUR (tenzij anders aangegeven) met leveringen binnen Nederland of naar België, Luxemburg en Duitsland wordt 4,95 EUR verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de 100 EUR (tenzij anders aangegeven) naar deze landen worden gratis verzonden.

Voor bestellingen naar de overige Europese landen  worden er kosten in rekening gebracht.

Betaling

U kunt in onze webwinkel veilig betalen met:

  • iDEAL
  • MisterCash
  • Klarna
  • SofortBanking
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Overboeking per bank