4.7/5
Beoordeeld 4.7 gebaseerd op 2025 beoordelingen Ekomi

Zoek een winkel

Winkels

Blundstone verkooppunten

Ben je op zoek naar nieuwe Blundstone schoenen? Bekijk dan de Blundstone verkooppunten in Nederland, zodat je jouw nieuwe paar boots kunt uitzoeken in een van de winkels. Er zijn inmiddels vele dealers die de mooiste boots van dit merk in hun assortiment voeren. De Originals, Classics en Dress boots zijn de bekendste modellen, echter wordt het assortiment jaarlijks uitgebreid. De Blundstone boots gaan de hele wereld over en zijn de perfecte schoenen voor werk en comfort. Kies een winkel bij je in de buurt en gun jezelf die nieuwe Blundstones.

Blundstone webshop

Wil je alvast inspiratie op doen en bekijken welke schoenen we in het assortiment hebben? Bekijk ons gevarieerde aanbod in damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen en veiligheidsschoenen. Blundstone is sinds 1870 gegroeid naar een van de grootste en herkenbare schoenenwerken in de wereld. Het is namelijk een 100% Tasmaans familiebedrijf dat inmiddels wereldwijd talloze verkooppunten heeft. Het merk staat daarnaast voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Australisch vakmanschap. Met daarbij een uitzonderlijk draagcomfort en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk nu de Blundstone collectie online.

Vind je eigen Blundstones

Wil je meer weten? Lees het verhaal over Blundstone schoenen. Het familiebedrijf uit Tasmanië creëerde gave schoenen die niet meer zijn weg te denken uit het straatbeeld. Minstens net zo bekend om haar kwaliteit en draagcomfort als om de mooie uitstraling. Blundstone veroverde de harten van Australiërs en is hard op weg om dit wereldwijd te doen. Het aantal verkooppunten blijft toenemen. Heb jij jouw unieke paar Blundstones al gevonden? Check onze winkels en webshop!