Blundstone is de schoenentrend

Blundstone is de schoenentrend

Ooit wel eens gehoord van de Chelsea boots? Blundstone is de schoenentrend! Deze boots zijn namelijk erg populair en je steelt de show zodra je deze boots aantrekt. De Chelsea boot heeft erg veel verschillende modellen. Zo zijn er modellen met een stoere, klassieke, casual en elegante uitstraling. De Chelsea boots zijn de ideale laarzen voor elke gelegenheid en wij vertellen jou waarom.

Wat zijn Chelsea boots?

Om te beginnen duiken we eerst even in de wereld van deze boots. Chelsea boots zijn schoenen die perfect aansluiten aan de voet middels de elastische zijpanelen. Kijkend naar het klassieke model is de boot plat, maar tegenwoordig zijn er verschillende varianten waaronder boots met onder andere een hak of plateauzool. Kenmerkend aan Chelsea boots zijn de treklussen aan de achterkant en regelmatig ook aan de voorkant. Deze treklussen maken het gemakkelijker om de boots aan te trekken. De Chelsea boots zijn erg populair. De simpele look die de boots creëren zorgen ervoor dat ze te matchen zijn met iedere outfit en geschikt zijn voor iedere gelegenheid. De Chelsea boots zijn schoenen die niet kunnen ontbreken in jouw kledingkast. Ze zijn geschikt voor iedereen.

Blundstone is de schoenentrend - De ultieme vrijetijdsschoen

Maar waar komt de Chelsea boot nou eigenlijk vandaan? Al sinds de tijd van koningin Victoria worden deze ultieme vrijetijdsschoenen gedragen door zowel vrouwen als mannen. Het verhaal van de Chelsea boots begon in de jaren dertig van de negentiende eeuw. De schoenmaker van de Engelse koningin Victoria, J.S. Hall, maakte de boots voor het eerst. Dit gebeurde in het Londense district Chelsea. Wellicht dat je het al kan raden; de naam van de Chelsea boots komt hier dan ook vandaan. 

J.S. Hall heeft voor Victoria een paar enkellaarzen gemaakt met elastische zijpanelen zodat de schoenen gemakkelijk aan- en uit te trekken waren. Dit diende als alternatief voor de lastige vetersluiting. Even later werden de boots ook gedragen door The Beatles en werd al snel duidelijk dat deze boots niet konden ontbreken in de schoenenkast.

Chelsea boots voor dames

Zoals al eerder vermeld: de Chelsea boots passen bij iedere gelegenheid. Dit geldt dan ook voor elke kledingstijl. Het maakt niet uit of je heel erg houdt van het dragen van jurkjes/rokjes of dat je juist meer van de stoere look houdt met bijvoorbeeld een leren jasje. Met het grote aanbod in Chelsea boots en de verscheidenheid van deze boots is elke kledingstijl de perfecte kledingstijl. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen met een hakje, modellen met een suède look of modellen met een leren look. Dit betekent natuurlijk niet dat een elegante dame geen stoere boots kan dragen, integendeel! De Chelsea boots zijn namelijk perfect voor iedereen. Soms maakt een stoere outfit met wat klassieke schoenen juist de look helemaal af. Ons advies: combineer jouw stijl op zo'n manier met een paar Chelsea boots dat het juist een interessante outfit wordt. Op deze manier kan jij altijd de look creëren waarnaar jij op zoek bent, Blundstone is de schoenentrend.

Chelsea boots voor heren

De Chelsea boots zijn er voor iedereen. Dit betekent dat de heren ook stijlvol de deur uit kunnen met een paar Chelsea boots. Voor de heren zijn er ook meerdere Chelsea boots die ze kunnen dragen. Zo hebben wij op de website van Blundstone meer dan 25 verschillende modellen in onze collectie! Voor ieder wat wils zou je dus kunnen zeggen, Blundstone is de schoenentrend. Wat geldt voor de boots voor de dames, geldt ook voor de boots voor de heren. Deze schoenen zijn namelijk met oneindig veel kledingstijlen te matchen. Of je nou voor een chique look wil gaan of een informele look, alles is mogelijk. 

Conclusie, Blundstone is de schoenentrend

Eén ding is duidelijk Blundstone is de schoenentrend van dit moment, of het nu een klassiek, modern, sexy of stoer model is: in je schoenenkast mag een paar Chelsea boots niet ontbreken! Het zijn boots die te combineren zijn met elke outfit en daarnaast ook geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande tekst nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via de e-mail of telefonisch. Je kan ons ook contacten via social media. Op Instagram plaatsen wij dagelijks outfit inspiratie. Op deze manier leer je het merk Blundstone een stuk beter kennen.