Blundstone op social media - 3 plekken waar je ons vindt!

Blundstone op social media - 3 plekken waar je ons vindt!

Blundstone op social media en nu dus niet meer te missen! Sinds een aantal jaar is Blundstone Benelux een trotse gebruiker van meerdere sociale mediakanalen. Via deze kanalen houdt Blundstone Benelux haar trouwe fans op de hoogte. Het nummer 1 schoenenmerk in de Benelux.

Bij het opzetten van een goed sociaal kanaal komt veel kijken. Zo heeft het marketingteam van Blundstone Benelux zich intensief verdiept in deze ‘sociale’ gang van zaken. Studies en opleidingen zijn er gevolgd om Blundstone zo goed mogelijk naar voren te brengen. En in dit korte tijdsbestek is dat al aardig goed gelukt. Blundstone Benelux besteedt haar marketing taken niet uit aan derden. Wij hebben gemerkt dat marketing het beste tot z’n recht komt wanneer projecten worden geleid door personen die dicht bij het merk staan. Dichterbij dan het team Blundstone Benelux zelf kan bijna niet! Met veel passie overlegt het marketingteam wekelijks over nieuwe plannen en samenwerkingen.

Blundstone op social media - Influencer

Op dit moment heeft Blundstone Benelux al meerdere grote samenwerken op haar naam staan. Denk aan de te gekke samenwerking met Romy Boomsma. Romy is de absolute influencer van dit moment. Samen met haar gezin houdt zij een prachtige boerderij met allerlei verschillende dieren. Het hele gezin loopt op Blundstones! De Blundstone boots komen goed van pas op de boerderij waar zij wonen.

Blundstone - Met 100% zekerheid jouw lievelingsschoen

Alle Blundstone modellen hebben een zool gemaakt van polyurethaan ook wel PU. PU heeft verschillende voordelen. Zo is het flexibel, het loopt zacht en het kan zeker tegen een stootje. Bepaalde modellen hebben zelfs een speciaal SPS-systeem in de zool. SPS staat voor shock protection system. Omdat uw (onder) rug, knieën en voeten nogal wat te verduren krijgen tijdens het lopen vangt dit systeem zoveel mogelijk schokken op. Het systeem dempt deze schokken waardoor u op den duur zal merken dat u op niets anders meer lopen wil! De Blundstone boots zullen een vast plekje vinden in de schoenenkast.

Niet alleen de grote influencers lopen weg met Blundstone op social media en in het echt. Wat dacht je van de populaire Nederlandse film ‘Onze jongens’? Ook hier dragen de hoofdrolspelers de populaire Blundstone modellen. Een meer internationale look? De bekroonde Netflix serie ‘Lupin’ heeft haar hoofdrolspeler ook in een paar Blundstones gestoken en dat is toch wel heel erg leuk! Omar Sy schittert nog meer met een echt paar classics.

Niet alleen op de filmsets worden de Blundstones veel gedragen. Naast deze filmsets en Blundstone op social media is de Israëlische politie is ook groot fan en dat is niet voor niks! De Blundstone boots geven comfort en veiligheid tegelijk. Wil je extra stevigheid? Dan kan je ook kiezen voor een paar safety boots. De safety boots hebben een stalenneus voor extra stevigheid en bescherming. Daarnaast zijn de boots hittebestendig tot 300 graden Celsius. Ook zijn de schoenen bestand tegen olie, zuren en organisch vet. Deze safety modellen zijn dus ideaal voor de harde werkers onder ons, denk bijvoorbeeld aan werk in de bouw.

Iedere dag is de marketingafdeling van Blundstone Benelux druk opzoek naar passende en uitdagende samenwerkingen, Blundstone op social media onder de aandacht brengen is een van onze belangrijkste taken. Op deze manier hopen wij Blundstone naar een nog hoger niveau te tillen binnen Nederland, België en Luxemburg. Samen met de trouwe Blundstone ambassadeurs moet dit hoge niveau perfect te behalen zijn. Inspiratie is altijd welkom, dus heb jij nog te gekke ideeën op marketinggebied voor Blundstone Benelux laat het dan aan ons weten. Wij zijn goed bereikbaar via de telefoon, e-mail, maar natuurlijk via de socials. Houd daarnaast onze Instagrampagina goed in de gaten voor leuke inspiratie en acties want the best is yet to come!