Blundstone op TV

Blundstone op TV

Blundstone in de modewereld

Blundstone het merk van nu X Blundstone op TV. Je kan er tegenwoordig niet meer omheen. Helemaal vanuit Australië heeft Blundstone zich inmiddels gevestigd in veel Europese landen. De Italiaanse modescene heeft het merk al omarmd en verschillende fashionista’s lijken niets anders te willen dan Blundstone. Al deze populariteit heeft ervoor gezorgd dat Blundstone ook steeds meer opduikt in verschillende media. Op de online sociale mediakanalen was Blundstone al geen onbekende meer, maar ook grote filmproducties en televisieprogramma’s lijken het merk te hebben gevonden. Wij zijn verder gaan kijken, wat zorgt er nu voor dat Blundstone in een klap zo populair is? Een interessant onderzoek waar wij jou graag over bij willen praten.

De kernwaarden

Blundstone volgt een aantal kernwaarden. Dit doet het merk al sinds 1870! Opgericht als klein familiebedrijf in Tasmanië, waar het nog steeds gevestigd is. In al die jaren heeft het merk een enorme groei doorgemaakt en continu bijgehouden waar zij het beste kan verbeteren. En nog steeds blijft Blundstone zich ontwikkelen of dit nu te maken heeft met een ontwerp van een schoen of juist meer marketing gericht, het complete plaatje moet kloppen. Maar deze waarden is Blundstone nooit vergeten en zie je terug in ieder ontwerp.

Kwaliteit, stijl en een comfortabele schoen zijn drie van deze waarden. De klassiekers zoals de classic en original modellen blijven zich immens populair. Vanwege dit grote succes heeft Blundstone sinds kort ook gekozen voor het ontwerp van een speciale vegan variant.

Voor meer informatie over dit vegan model zie onze eerdere verhalen.

Netflix serie Lupin

Zoals al eerder vermeld is Blundstone niet onopgemerkt gebleven bij de grote filmproducties. In de laatst uitgebrachte Netlfix serie Lupin speelt Blundstone een belangrijke rol. Niemand minder dan Omar Sy, de hoofdrolspeler in de serie, draagt een prachtig paar Blundstones. Omar draagt een paar classics, model 585 om precies te zijn. De afgelopen maanden is al gebleken hoe populair model 585 is. Het mooie bruine nubuck heeft iets stoers, maar tegelijk geeft dit model ook een klassieke twist aan jouw complete outfit. Daarnaast beschikken de luxe inlegzolen over extra poron, dit zorgt voor een super zacht gevoel tijdens het dragen.

Lion

Niet alleen de nieuwe Netflix serie Lupin voegde Blundstones toe aan de kostuums van de acteurs. De film Lion uit 2016 (nu te zien op Netflix) ging Lupin al voor. Deze bijzondere film met niemand minder dan Nicole Kidman laat een prachtig en ontroerend verhaal zien. Een fantastische cast en ook hierbij werd Blundstone gevraagd om verschillende acteurs te voorzien van een mooi paar chelsea boots.

Blundstone op Nederlandse bodem

Naast deze twee internationale Netflix serie en film, is ook de televisiewereld zich bewust van de kwaliteit van Blundstone. Blundstone op tv is dus niet gek! De Blundstones zijn voorbij gekomen in de programma’s Masterchef en kopen zonder kijken. Twee programma’s die in het teken staan van hard werken. Een mooi gebaar om te laten zien dat de modellen van Blundstone geschikt zijn voor alle bezigheden. Of het nu gaat om een lange wandeling, een feest of dus zelfs een verbouwing. Niets is te gek.

Hoewel men in deze bovenstaande programma’s een paar mooie classic en originals draagt hebben wij natuurlijk ook onze speciale safety boots. Deze safety boots zijn gemaakt voor het harde werk. De stalen neus geeft stevigheid en daarnaast zijn de schoenen warmtebestendig tot 300 graden Celsius. Safety first zeggen we dan natuurlijk!

Ben je ook zo nieuwsgierig naar alle modellen die in deze tekst genoemd zijn? Neem dan snel een kijkje bij de verschillende modellen. Bijna alle modellen zijn unisex dus voor ieder, vast wel iets naar wens. Twijfel niet te lang, want de Blundstones gaan hard!