Blundstone vegan

Blundstone vegan

Blundstone onthult zijn eerste vegan chelsea boots ooit!

Blundstone heeft twee nieuwe stijlen onthuld die zijn gemaakt met de beste materialen en voor het eerst in de Blundstone geschiedenis gecertificeerd veganistisch. De zwarte Blundstone vegan 2115 en de bruine Blundstone vegan 2116 maken het debuut in 2021 in de Benelux. Deze twee Blundstone vegan boots zijn een antwoord op de groeiende vraag naar alternatieven van een grote en verreikende wereldwijde veganistische gemeenschap. Sinds de oprichting in 1870 heeft Blundstone laarzen gemaakt voor elk doel en voor elke chelsea boot drager. De Blundstone vegan boots worden gemaakt vanuit innovaties en ethische aspecten dat door de aderen van het Tasmaans bedrijf stroomt.

Samenwerken met anderen en daarmee kennis en expertise op te bouwen en vooruitgang in wetenschap en technologie te verkennen en te benutten. Door alles samen te voegen is Blundstone een iconisch wereldwijd bedrijf met liefde voor het merk. Blundstone blijft de behoeften van de dragers voorop stellen bij alle besluitvorming. Dat zorgt ervoor dat het merk toegankelijk blijft voor en inclusief een breed scala aan onze top klanten. De originele veganistische stijlen zullen begin december 2021 in de Benelux beschikbaar zijn.

Eigenschappen van de veganistische Blundstone boots


- Elk onderdeel van de Blundstone vegan laarzen is grondig getest en gecertificeerd door Eurofins | Chem-map, een marktleider in onafhankelijk testen als onderdeel van hun Vegan Verification-programma.
- Bovenmateriaal is onMicro Waterafstotende veganistische microvezel.
- Voering is onSteam 100% ademende microvezel met antibacteriële kenmerken met volledige droogheid.
- Gecertificeerd veganistisch uitneembaar Comfort Lite-voetbed en gemaakt met anti compressiematerialen voor langdurige ondersteuning.
- Een ergonomisch ontworpen teenveer gecombineerd met veganistische XRD-technologie in de hiel, vermindert de vermoeidheid van de drager verder en verhoogt het comfort.

Blundstone vegan kenmerken

- Ontwerp gebaseerd op onze Originals-serie - geliefd over de hele wereld - die het al sinds 1969 goed doet.
- Lichtgewicht en ademend, de hoogwaardige materialen zorgen voor dezelfde stijl en hetzelfde comfort waar iedereen van is gaan houden in onze laarzen.
- Het volledig veganistische bovenwerk van onMicro glad getextureerd materiaal heeft een hoge slijtvastheid.

Citaten van Blundstone CEO, Adam Blake "Als bedrijf zouden we hier vandaag niet zijn als we hadden stilgestaan. Als we niet waren doorgegaan met aanpassen, innoveren en veranderen als reactie op onze gemeenschap." Onze nieuwe veganistische stijlen stellen ons in staat trouw te blijven aan onze merkvisie, waardoor men hun eigen weg kan bewandelen. Al meer dan 150 jaar hebben we een legacy opgebouwd in het creëren van laarzen voor een breed scala aan dragers. Deze nieuwe stijlen stellen ons in staat om een groeiend segment Blundstone liefhebbers te bedienen. Ze zijn onmiskenbaar Blundstone met alle kenmerken van ons DNA, toewijding aan kwaliteit, ingetogen stijl en ongelofelijk goed comfort.

Citaten van Blundstone ontwerper, Joe Carfora " We zijn een merk met een lange en trotse geschiedenis van het maken van laarzen. We gebruiken nieuwe materialen en technieken. De veganistische gemeenschap is groot en verreikend en we zouden nalatig zijn om geen producten te leveren voor deze gemeenschap. We zijn een door de consument geleid merk, dus het is van vitaal belang om te luisteren naar de mensen die onze laarzen dragen ".

Citaten van hoofd Eurofins | Chem-MAP - Veganistische verificatieprogramma, Georgina Mawer " Het vegan Verification programma biedt de markt de zekerheid dat het gekochte product als veganistisch kan worden aangemerkt" . " Het toekennen van Blundstone met het vegan verification mark en certificering voor hun veganistische schoenenassortiment geeft de markt een duidelijk signaal over hun inzet voor de validatie van hun veganistische productclaims."

Twijfel niet te lang want de Blundstone vegan boots gaan hard! Een bijzondere schoen met een bijzonder verhaal. Met deze boots heb je niet zomaar een simpele chelsea boot aan je voet.