Blundstone wandelschoen

Blundstone wandelschoen

Wandelingen, wie houdt er niet van? Even lekker er op uit in de natuur of de stad met je Blundstone wandelschoen. Wandelen kan in veel verschillende soorten gebieden. Het terrein van deze gebieden is niet altijd hetzelfde en daarom zijn goede wandelschoenen is must. Zo kan het een vlak terrein of een wat minder vlak terrein zijn en kan de ondergrond erg hard of juist zacht zijn. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je gebruik maakt van een wandelschoen die veel ondersteuning biedt. De Blundstone wandelschoen is hier het meest geschikt voor en biedt naast de juiste steun ook veel comfort. Een speciale Blundstone wandelschoen bestaat er niet want alle Blundstone modellen zijn wandelschoenen.

Pasvorm van de Blundstone wandelschoen

Tijdens het wandelen is het belangrijk dat je Blundstone wandelschoen de hele dag goed en lekker zitten, zodat je zo min mogelijk last krijgt van je voeten, enkels, knieën of rug. Wat erg fijn is aan de Blundstone wandelschoen is dat deze zich vormen naar de levensstijl, de pasvorm en de manier waarop jij ze gebruikt. Na verloop van tijd wordt het leer steeds flexibeler, terwijl het wel zijn vorm en sterkte behoudt. Met alle Blundstones kun je wandelen. Classics, originals of bijvoorbeeld dress boots zijn de ideale wandelschoen. Veel van onze fans nemen de Blundstone boots mee op vakanties, zodat ze er zeker van zijn dat ze lekker kunnen lopen.

Leer ademt

Wanneer je lange wandelingen maakt, gaan je voeten natuurlijk een beetje zweten. Ook hiervoor zijn leren schoenen de juiste keuze als wandelschoen. Leer is namelijk een natuurlijk materiaal dat goed ademt. Dit zorgt ervoor dat je eigenlijk zo min mogelijk last van zweetvoeten zult hebben. De leren schoenen zullen een fijn gevoel van comfort geven als je ze draagt tijdens jouw wandeling. Blundstones zijn verkrijgbaar in het leer, nubuck, suède en vegan.

Sterk materiaal

Leer is een erg sterk materiaal dat lang meegaat. Door de jaren heen behoudt het zijn kwaliteit. Leer is bestand tegen zwaar gebruik, droogte, water en kan zelfs bestand zijn tegen vuur als het daarvoor behandeld is. Doordat leer zo'n sterk en kwalitatief materiaal is, biedt het de juiste ondersteuning en geeft het veel steun en comfort aan de enkels gedurende een wandeling. Omdat een wandelschoen die gemaakt is van leer zo sterk en van goede kwaliteit is, is deze schoen geschikt voor iedere generatie. Iedereen van jong tot oud zal erg veel plezier hebben van een leren wandelschoen. Alle Blundstones zijn waterafstotend en niet waterdicht. Wel hebben wij vanaf oktober 2021 Blundstone thermal boots in de collectie. Deze boots zijn wel 100% waterdicht.

Tijdloos en boots voor het hele jaar

Leer is ook pluis- en stofvrij. Het zal er dan ook zeker mooi uit blijven zien. Daarnaast zijn lederwaren altijd in de mode en is het een kenmerk van personen die kwaliteit waarderen. Leren schoenen zijn dan ook erg tijdloos. Door de jaren heen zal jouw Blundstone wandelschoen dan ook erg geschikt blijven om te dragen onder je outfit die in de mode is. Lederen boots zijn makkelijk te combineren onder een sportieve outfit, maar ook onder een casual/chique outfit. Wij geven daar graag advies in en zien je content ook graag tegemoet. Wij reposten altijd content van onze fans!

Goede investering

Leren schoenen zijn een goede investering, omdat ze zo tijdloos zijn. In eerste instantie lijken leren producten wat duurder dan producten die van andere materialen gemaakt zijn. Echter gaat leer veel langer mee, waardoor dit materiaal geschikt is om veel meer waar voor je geld te krijgen. Jarenlang zal je tijdens het wandelen op verschillende soorten terrein hetzelfde paar schoenen met plezier kunnen blijven dragen.