Chelsea boots voor dames

Chelsea boots voor dames

Het perfecte verjaardagscadeau

Het is weer zover! Mijn verjaardag komt eraan. Over 3 weken ga ik de ‘The Big 30’ aantikken. Stiekem zag ik daar lange tijd best wel tegen op, maar nu het dichterbij komt begin ik het te accepteren. Na al 29 verjaardagen te hebben gevierd, is het weer tijd om te gaan bedenken wat ik wil gaan doen met deze verjaardag. Elk jaar vragen mijn vrienden en familie aan mij: ‘’Anne, wat wil je voor je verjaardag graag hebben?’’ Elk jaar geef ik als antwoord een paar mogelijkheden wat ik leuk zou vinden om te krijgen, maar dit jaar vind ik het wat lastiger… Ik ben inspiratieloos en mijn verjaardag komt er bijna aan, help!

Inspiratieloos en nu...?

Ik heb niet alleen weinig inspiratie op het gebied van mijn verjaardagscadeaus, maar ook over hoe ik het graag wil vieren. Mijn vrienden en familie zijn van mij gewend dat ik elk jaar een leuk feest geef waar iedereen gezellig samenkomt en een borrel kan doen. Vaak zijn dit ongeveer 30 mensen. Dit jaar wil ik dat anders doen. Ik merk namelijk dat ik het graag wat kleiner wil vieren met de mensen die direct om mij heen staan. Ik wil graag de mensen om mij heen hebben waar ik dankbaar voor ben en dat zijn de mensen die het afgelopen jaar voor mij klaar stonden. Conclusie: ik doe wat ik zelf wil en ik nodig alleen mijn meest dierbare mensen uit.

Ik heb even een groepschat aangemaakt, want dat praat altijd wat makkelijker vind ik... Isabel en Nura (mijn 2 beste vriendinnen) heb ik genomineerd als mijn mede organisatoren voor mijn kleine verjaardagsfeestje. Even later belt Isabel mij op en ze zegt: "Leuk en aardig dat je weet hoe je het wil vieren, maar wat wil je nou als cadeau?''. Voordat ik antwoord kon geven hoorde ik Nura op de achtergrond. Nura zei: ''Ja Anne... Weet je al iets leuks?''. Ik had de afgelopen week al het een en ander bedacht en ik gaf ze een paar opties. ''Heb je dat niet allemaal al?'' Zei Nura. ''Uhm, ja dat kan wel kloppen''. Ik geef aan dat het mij echt niet zoveel uitmaakt wat ik krijg en dat ik alles goed vind, zolang ik het maar met hen kan vieren. Daar waren ze het wel mee eens, maar ik ken Nura en Isabel redelijk goed en ik weet dat ze alsnog met een geweldig cadeau gaan komen. Eigenlijk zit je altijd goed met dingen als bijvoorbeeld een lekkere parfum, leuke oorbellen of trendy schoenen. De keuze is reuze zeg ik altijd. 

De grote dag

De grote dag is aangebroken, vandaag ben ik 30 geworden. Hiep hiep hoera! Ik begon de dag rustig met een lekker kopje koffie en de eerste felicitaties kwamen al binnen op mijn telefoon. Vroeger vond ik het altijd leuk om iedereen telefonisch te feliciteren, maar ja... nu met die huidige technologie ontkom je er niet aan om even snel een bericht te sturen. ;) 

Zoals ik eerder al zei, ik ga het vanavond klein vieren. Dus ik heb even bij de supermarkt wat lekkere drankjes en hapjes gehaald en dan komt de gezelligheid vanzelf wel.

Oh, en over die cadeaus gesproken. Ik heb gisterenavond dus online dé geweldigste boots EVER gezien. Ze zijn niet alleen fashionable, maar ook nog eens waterafstotend én comfortabel. Het zijn de Chelsea Boots voor dames van het merk Blundstone. Deze vind ik wel te gek. Misschien is er een kans dat iemand die mij heel goed kent deze boots heeft gekocht voor mijn verjaardag. Mocht dat niet zo zijn, dan bestel ik ze alsnog lekker zelf, ze zijn zo gaaf. Ik ben namelijk al enige tijd verliefd op model 510! Dit model zijn chelsea boots voor dames, maar ook perfect voor heren! Wat ik zo schattig vind, is dat model 531 de kindere chelsea boots zijn van Blundstone..! Zo cute!!

De verjaardagscadeaus

De eerste mensen stromen binnen, het is al na vijf minuten een gezellige boel. Na ongeveer een halfuurtje is iedereen er en krijg ik de eerste cadeaus. Ik kreeg een heerlijke parfum van Anouk en een heel erg mooie trui van Naomi. Ik beb er super blij mee. Maar dan nu... het 'grote' cadeau van Isabel en Nura, ik ben benieuwd...

De Chelsea Boots voor dames en heren

Ik kan het niet geloven, hoe is het mogelijk… Isabel en Nura hebben gewoon precies de Chelsea Boots voor mij gekocht die ik gisterenavond heb gezien. Ik ben enthousiast en verrast tegelijkertijd. Zo zie je maar, van je vrienden moet je het hebben. ;) Ik doe de boots meteen aan en ze zitten als gegoten. Ik doe ze nooit meer uit. Ik denk stiekem dat ik er nog een aantal ga aanschaffen, ze zitten namelijk zo lekker en ik zag op de website al dat Blundstone allerlei verschillende modellen heeft. Dat wordt shoppen!

Wil jij meer lezen over Chelsea Boots? Check dan onze andere blogs :)