Chelsea boots voor heren

Chelsea boots voor heren

De chelsea boots voor heren staan ook op mijn bucketlist

Ik zal vast niet de enige zijn met een bucketlist. De een heeft een bucketlist met betrekking tot activiteiten, zoals skydiven of bungeejumpen. De ander heeft een bucketlist met allerlei bestemmingen die gelijk staan aan een wereldreis. Ik ben een van die laatste mensen. Ik heb de afgelopen jaren een bucketlijst samengesteld met de mooiste en meest gave plekken waar ik nog minimaal één keer naar toe wil reizen.

Het liefst vink ik alle bestemmingen op deze bucketlijst kort na elkaar af en zou ik dus graag een wereldreis willen maken. Een paar maanden met mezelf op reis. Even tot rust komen en genieten van de plek waar ik op dat moment ben. Dat klinkt heerlijk, toch?

Op zoektocht

Mijn vrienden verklaarden mij wel eens voor gek. ''Bas, ga jij drie maanden lang alleen op reis? Dat komt nooit goed''. Ik liet ze altijd maar gewoon lekker praten, want ik wist dat ik het wel kon. Dus zoals ik al zei, ben ik de afgelopen jaren bezig geweest met het bepalen van de plekken waar ik graag naartoe zou willen gaan en ik ga deze plekken met jullie delen. Persoonlijk houd ik heel erg van wandelen en heb ik mij dus gefocust op landen waar dit goed kan.

De bestemmingen

De landen waar ik graag van alles zou willen ontdekken zijn Amerika, Canada en Australië. Deze landen hebben zulke mooie gebieden en landschappen en ik ben er nog nooit geweest. Welke plekken in deze landen ik allemaal wil bezoeken heb ik nog niet vastgesteld, maar dat komt wel goed. Bovendien ben ik alsnog van plan om mijn beste vriend Martijn mee te vragen. Ik weet dat ik eerder al zei dat ik prima alleen kon gaan en dat is ook wel zo, maar met z'n tweeën is toch wel gezelliger.

Daarnaast is hij van nature ook redelijk avontuurlijk en houdt hij wel van een uitdaging. Ik ken Martijn al sinds de basisschool en we zijn nog steeds erg close. Ik heb besloten om hem even te appen en mijn plan voor te leggen. 

Even later kreeg ik een reactie binnen van Martijn, hij gaat mee! Ik ben daar super blij mee, het kan namelijk soms redelijk eenzaam zijn om zo'n lange reis helemaal alleen te maken. Martijn en ik besluiten om volgende week even samen te komen om het een en ander te bespreken over de aanpak. 

Brainstorm

Martijn kwam bij mij over de vloer om de reis te bespreken. Hij gaf al snel aan dat hij een lange reis met mooie landschappen en natuurgebieden wel zag zitten. Hij moest alleen nog even de juiste spullen zien te regelen voor de reis. Ik vroeg mij af wat hij dan allemaal nog nodig had. ''De juiste schoenen bijvoorbeeld'', zei Martijn. "Daar heb je een goed punt'', gaf ik aan. Oké, maar even terug naar de reis zelf.

Ik zei tegen Martijn dat ik het bijvoorbeeld leuk zou vinden als we in elk land een camper of iets dergelijks huren, op die manier zitten we nergens aan vast en kunnen we zelf rondtrekken. Martijn was gelijk overtuigd en onze plannen komen steeds meer tot stand. We hebben er nu al zin in!

Voorbereidingen treffen

Ondanks dat de reis nog niet van start gaat, kan ik natuurlijke wel alvast alle benodigde spullen verzamelen. Aangezien we veel onderweg zullen zijn en veel bestemmingen willen bezoeken, heb ik wel de juiste ondersteuning nodig. Meerdere sets van kleding voor verschillende weersomstandigheden en de juiste chelsea boots voor heren zijn voor nu het belangrijkste.

Ik ging even in mijn kledingkast kijken en het probleem van de kleding was al snel opgelost! Nu alleen nog de juiste herenschoenen. Ik heb schoenen nodig waar ik lang op kan lopen, die comfortabel zijn en ze mogen er van mij ook wel mooi uitzien ;-). 

Blundstone boots de chelsea boots voor heren

Al snel kwam ik online bij de Blundstone webshop terecht. Ik zie dat ze schoenen verkopen die veel comfort en ondersteuning bieden en dus voorkomen dat je snel pijn aan de voeten krijgt. En eerlijk is eerlijk, de chelsea boots voor heren die ik op de website heb gezien zijn ook erg trendy. Ik besluit om 2 paar chelsea boots voor heren te bestellen want dan kan ik gelijk even vooruit. Er was sprake van een snelle bezorgservice, dus korte tijd later heb ik de schoenen al bij mij thuis.

Ik trek ze aan en ik kan je vertellen, wat zitten ze heerlijk! Deze boots gaan sowieso mee op reis. Ik stuur Martijn gelijk een berichtje dat hij ook maar eens een kijkje moet nemen op deze website als hij nog schoenen zoekt. Ik ben in ieder geval helemaal overtuigd. Ik heb alles wat ik nodig heb verzameld en ik kan goed voorbereid op reis. De chelsea boots voor heren zijn er in allerlei soorten en maten. Van stoer tot klassiek en van zwart tot donkergroen. Een mooi paar chelsea boots voor heren vind je ongetwijfeld bij Blundstone Benelux.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande tekst vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan ook via onze socials zoals Instagram. Op deze pagina delen wij veel leuke outfit inspiratie en Blundstone nieuws. Ook de chelsea boots voor heren zijn terug te vinden in de feed op onze Instagram pagina.