De Blundstone wandelschoen - de nummer 1 wandelschoen

De Blundstone wandelschoen - de nummer 1 wandelschoen

De Blundstone wandelschoenen! Al ruim 150 jaar blijft Blundstone zich ontwikkelen om voor jou de beste pasvorm te vinden. Blundstone wil niets liever dan jou een geweldige ervaring bieden met een paar mooie boots.

Blundstone komt oorspronkelijk uit Tasmanië, Australië. Maar ondanks dat het merk vasthoudt aan haar roots heeft het zich verspreid over de hele wereld. Alleen al in Nederland en België zijn er ruim 250 verkooppunten. Italië is koploper als het gaat om de Europese Blundstone markt. Wat maakt Blundstone zo populair in het land van de mode?

Blundstone is werkelijk geschikt voor iedere gelegenheid en dit maakt de schoen uniek. Blundstone boots hebben een klassieke uitstraling, maar met ontzettend veel benefits. Het is daarom niet zo gek dat de schoenen regelmatig gebruikt worden voor een lange wandeling om aan het einde van de dag nog aan te schuiven bij een diner. De boots zijn te combineren met een stoere jeans, joggingbroek of juist een mooie pantalon. Hoe te gek is het dat je na een lange wandeling door het binnenland van Italië de dag kan eindigen met een prachtig diner in een wijngaard? Wij zien onszelf al wel zitten hoor!

De Blundstone wandelschoen staat bekend om het comfort en de stevigheid. De zolen zijn gemaakt van PU. Dit is de afkorting voor polyurethaan. Dit zorgt voor flexibiliteit en comfort tijdens de lange wandelingen. Daarnaast hebben sommige modellen ook het speciale shock protection system. Een ongekende luxe als je het ons vraagt. Dit systeem zorgt voor demping van schokken. Dit zijn bijvoorbeeld schokken die je ervaart wanneer je over een onverharde weg loopt. Maar ook zonder dat je het doorhebt krijgt jouw lichaam het soms zwaar te verduren tijdens een stevige wandeling. SPS dempt deze schokken en neemt pijn in de (onder)rug, voeten en knieën zo goed als weg. Perfect voor het doorzetten van een lange wandeling.

Voor iedere wandelaar is er een ander Blundstone model. Zo is de Blundstone wandelschoen er in allerlei verschillende modellen met allemaal een andere pasvorm. Classics zijn wat breder en hebben een ronde neus, Originals hebben ook een ronde neus maar zijn dan weer wat smaller van pasvorm.

Alle Blundstone modellen zijn unisex, met uitzondering van de Women’s series modellen. Deze modellen kenmerken zich door het brokstiksel langs het elastiek. Deze modellen hebben een zeer smalle pasvorm en zijn daarom geschikt voor de dames met een lage wreef en smalle voet. En we moeten de Dress boots niet vergeten, misschien iets minder geschikt voor een lange wandeling vanwege het weinige profiel op de zool. Maar daardoor niet minder mooi. De Dress boots kenmerken zich door de vierkante neus, wat een elegante uitstraling geeft. Hierdoor is de Blundstone wandelschoen geschikt voor iedere dagelijkse outfit.

Wij snappen dat je behoorlijk bent gaan twijfelen over welk model bij jou past. Neem daarom snel een kijkje op de website van Blundstone Benelux. De website geeft een uitgebreide uitleg over het verschil tussen de modellen. Ook zijn er leuke verhalen te lezen over hoe je de boots het beste kan stijlen. Want Blundstone maakt zonder twijfel van iedere outfit een feest. Of het nu zomer of winter is, Blundstone staat altijd goed. Om deze boots zo goed als mogelijk te houden is het belangrijk deze te verzorgen. Ik op de website bij schoenverzorging voor meer informatie.

Op de sociale media kanalen van Blundstone Benelux houden wij jou op de hoogte over het reilen en zijlen binnen dit te gekke bedrijf. Van contact met Blundstone vestigingen in andere landen tot aan gezelligheid op de werkvloer. Daarnaast vindt Blundstone Benelux het belangrijk dat er genoeg outfit inspiratie online staat. Laat daarom zien hoe jij de te gekke Blundstone boots styled! Vergeet ons niet te taggen in jouw bericht, wie weet delen wij jouw bericht wel op onze socials! Volg ons daarom snel op Instagram en Facebook!