Pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone

Pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone

Pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone. Veel mensen krijgen gedurende de dag pijnlijke voeten door het dragen van schoenen met de onjuiste ondersteuning, pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone. Pijn aan de hiel en pijn aan de voeten zijn twee dingen die iedereen wenst te vermijden. Zo denk ik er ook over. Hoi! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Anouk en ik ben 35 jaar. Momenteel ben ik woonachtig in het mooie Utrecht samen met mijn vriend Jasper, we wonen hier al 10 jaar samen en ik hou van deze stad! Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrienden en familie en ik geniet ervan om op avontuur te gaan of gewoon lekker een boswandeling te maken. 

Wandelen met mijn Blundstones

Gedurende de week probeer ik zoveel mogelijk te bewegen. Naast 3 keer per week sporten, ambieer ik het ook om elke dag de 10.000 stappen aan te tikken. Helaas lukt dat niet altijd. ;) Iemand die mij motiveert (en misschien ook een beetje dwingt) om naar buiten te gaan is onze lieve hond Beau. Ik merk dat ik door Beau echt een gezondere levensstijl aanneem door vaker lange wandelingen te maken.

Naast de wandelingen met de hond, kom ik ook echt tot rust met een goed boek. Na een lange dag op het werk is er niets lekkerder dan op de bank te ploffen, schoenen uit, voeten omhoog, kop thee en een goed boek erbij. Op zulke momenten vliegt de tijd voorbij.

Aangezien wij met ons kleine gezinnetje in hartje Utrecht wonen zijn de wandelingen voor ons en de hond vaak niet omringd door een groene omgeving, maar vaak door o.a. de woonwijken en straten, en daardoor redelijk eentonig. Ik vond dat daar verandering in moest komen, dus ik besloot om minimaal 2 à 3 keer naar een bos te rijden om daar lekker lang te wandelen met mijn vriend en hond. Ik kan je vertellen, het is geweldig!

De mooie natuur, groene omgeving en het zonnetje op je gezicht. Tijdens deze wandelingen loop ik op mijn favoriete paar Blundstones, namelijk model 1912. Helaas wist ik dit niet meteen tijdens mijn eerste wandelingen. Ik ging voorheen op andere boots wandelen tot ik veel last van mijn voeten kreeg. Toen ik Blundstone ontdekte, was ik verkocht!! Ik had namelijk geen pijnlijke of vermoeide voeten meer. Hieronder verder mijn verhaal :)

Even ontspannen

Wanneer Jasper en ik met de hond naar het bos gaan, pakken we vaak gewoon de auto. De bossen zijn namelijk niet om de hoek, maar het is ook geen wereldreis. Er zijn meerdere bossen in onze omgeving en wij trekken er graag op uit. Wanneer we in het bos zijn, gaan er uren voorbij. We arriveren daar vaak al lekker vroeg om 9 uur 's ochtends en komen pas weer terug bij de auto rond 12 uur 's middags. Dat lijkt een hele lange tijd, maar wij kunnen zo genieten van een ontspannende boswandeling en daarnaast vermaakt Beau zich ook wel. Af en toe gaan we even rustig op een bankje zitten om van het uitzicht te genieten, terwijl onze hond lekker aan het spelen is. Wij vinden het heerlijk om af en toe te ontsnappen uit die drukke stad. 

Hoe hou je dat vol?

Ik hoor je al denken. ''Als je zo vaak gaat wandelen, welke schoenen doe je dan aan?'' En dat was ook mijn struggle. Ten eerste heb ik al heel snel last van pijnlijke voeten en met al die blubber en verschillende ondergronden wil je ook schoenen met goede ondersteuning. Daarnaast vind ik het ook altijd belangrijk dat de schoenen makkelijk kunnen worden schoongemaakt en dat ik er toch fashionable uit kan blijven zien. I got you!

Voorheen had ik vaak de verkeerde boots aan. Zo ging ik bijvoorbeeld een dagje de stad in met een vriendin van mij en na een paar uur begonnen mijn voeten al pijn te doen. Er was zelfs een tijd dat ik hier vaker last van had en daardoor ook last kreeg van hielspoor. Mocht je dat nog niet kennen: hielspoor is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen die soms een ontsteking onder de hiel veroorzaakt. Dat veroorzaakt veel pijn aan jouw hiel en ik kan je vertellen, het is vreselijk! Aangezien ik erg graag ga wandelen en op pad ga, wist ik toen dat ik niet de juiste boots had. Toen kwam Blundstone op mijn pad. Wat een pantoffels zijn dat zeg.

Pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone, mijn eerste ervaring was met model 1912, maar inmiddels heb ik een soort Blundstone verslaving... Ik heb namelijk ook een damesmodel model 1448, model 550 en model 1911. Oeps..! En het is echt waar: pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone.

Pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone - Tips en tricks

Pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone. Pijnlijke voeten moet je goed verzorgen. Begin met het geven van rust aan je voeten, dit is bij Hielspoor heel belangrijk. Ook stond er dat vrouwen er gemiddeld vaker last van hebben dan mannen (wij als vrouwen moeten ook echt alles doorstaan, am I right?). Hoe dan ook, ik was niet van plan om voor altijd pijn te hebben aan mijn hiel. Gelukkig is hielspoor vaak goed te behandelen, en kan dan in enkele weken tot maanden verholpen zijn. In mijn geval waren mijn schoenen de boosdoener. Het werd duidelijk dat mijn schoenen niet de juiste ondersteuning gaven en gewoon niet goed waren. Sinds ik Blundstone draag ben ik er helemaal vanaf en loop ik zonder enige moeite 10 kilometer.

Hoe kwam ik bij het merk Blundstone?

Pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone. Na even gezocht en gestruind te hebben over het internet, kwam ik al snel Blundstone tegen. Met de boots van Blundstone loop je er comfortabel bij en daarnaast kenmerkt iedere schoen zich door een stevige PU zool met geïntegreerd absorptiemateriaal dat schokken dempt. Deze boots geven mij dus de ondersteuning die ik nodig heb, en ze zijn ook nog eens super modieus.

Conclusie: ze zijn niet meer weg te denken uit mijn schoenencollectie. Dit komt onder andere doordat iedereen gelijk heeftL pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone. Dus een tip van mij: koop een paar Blundstones! Je krijgt er geen spijt van, ze zijn een echte toevoeging aan jouw garderobe en pijnlijke voeten zijn verleden tijd!

Jij nu ook helemaal weg van een paar te gekke Blundstone boots? Want pijnlijke voeten zijn verleden tijd met Blundstone. Bezoek dan snel onze Instagram pagina voor meer weetjes en leuke inspiratie om de boots te stijlen. Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.