Werkschoenen kopen bij Blundstone

Werkschoenen kopen bij Blundstone

Werkschoenen kopen bij Blundstone? Dat is helemaal niet gek! Blundstone staat bekend om het goede en stevige draagcomfort. Blundstone maakt al meer dan 100 jaar werkschoenen, dus het is een specialisme van het merk! Blundstone safetyboots zijn voor harde werkers zoals, zzp'ers, magazijnmedewerkers, productiemedewerkers en bijvoorbeeld bouwvakkers. Voor deze mensen is het belangrijk om op goede safety boots te lopen. Je voeten worden dagelijks veel belast en zeker met beroepen, zoals schilder, metselaar en bijvoorbeeld bouwvakkers. Het is dus erg belangrijk dat je een goed en stevig voetbed hebt met je werkschoenen. Het biedt ook steun voor je enkels en voorvoet. Daarnaast kunnen er steunzolen in alle werkschoenen. Voor sportieve werkschoenen ben je ook aan het juiste adres. Blundstone produceert al meer dan 100 jaar werkschoenen en biedt werkschoenen aan van hoge kwaliteit. Ken jij ze de safety boots van Blundstone al? Werkschoenen kopen bij Blundstone, is iets om nooit spijt van te krijgen!

Trendy werkschoenen kopen bij Blundstone

Het assortiment van de werkschoenen bestaat uit safety boots voor heren en dames. Het Blundstone assortiment bestaat uit twee unieke werkschoenen. De bruine werklaarzen 122 hebben een stalen neus en hebben het echte Blundstone karakter. De zwarte werklaarzen 910 hebben ook een stalen neus, waar er bij model 910 een kruipneus heeft. De veiligheidsschoenen zijn modieus en hebben de uitstraling van de casual Blundstone chelsea boot. De work boots zijn veterloos en dus gemakkelijk aan en uit te trekken. Allebei de safety schoenen zijn S3 en CE gekeurd en zijn voorzien van een anti penetratie zool. Daarnaast is de rubberen buitenzool speciaal ontworpen om slipweerstand te verhogen in uiteenlopende omgevingen. Dit houdt in dat de snij- en slipweerstand optimaal is. Werk je bijvoorbeeld met warmte, dan ben je met onze werkschoenen ook aan het juiste adres. De werkschoenen 122 en 910 zijn beide tot 300 graden warmtebestendig. Waarbij de schoenen ook olie, zuren en organisch vetbestendig zijn.

Werkschoenen kopen bij Blundstone voor de bouw

Bouwvakkers, metaalbewerkers en technische medewerkers hebben kwalitatief goede schoenen nodig en daarom moet je wel werkschoenen kopen bij Blundstone. Daarnaast is een goede bescherming van de voeten ook van belang. Een stalen neus oftewel veiligheidsneus, is een must. Er kunnen zware materialen op de tenen vallen, maar door de stalen neus worden deze beschermd. Werkschoenen bieden de voet bescherming. Niet alleen bij zware objecten die op je voet kunnen vallen, maar ook tegen scherpen voorwerpen. De veiligheidszool biedt dus bescherming voor je voeten tegen scherpen materialen. In de schoen zit een antibacteriële zool. Alle Blundstones zijn waterafstotend, ook de werklaarzen 910. Werk je veel op je knieën en komen de neuzen van de werkschoenen dan vaak op de grond?  Kies dan voor een veiligheidsschoen met een kruipneus. De kruipneus biedt extra bescherming tegen slijtage die de schoen ervaart wanneer je vaak met de neus over de grond schuurt. Werkschoenen kopen bij Blundstone is nog nooit zo makkelijk geweest. De keuze is er uit twee modellen en ieder model heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Onderhoud veiligheidsschoenen

De werkschoenen van Blundstone zijn gemaakt van leer. Leer is een natuurproduct, wat onderhoud nodig heeft. Wanneer je het leer niet goed behandeld, kan het leer gaan uitdrogen en gaan scheuren. Niet iedere wax is juist voor leer. Let er op dat je een wax kiest die ervoor zorgt dat het leer wordt gevoed en de poriën kunnen blijven ademen. Met de shoe polish wordt het leer ook nog eens waterafstotend gemaakt. Goed onderhoud van leren schoenen, resulteert in een langere levensduur van de schoenen. Zien jouw werkschoenen er nog top uit, alleen zijn de binnenzolen versleten? Geen probleem! Bij de accessoires vind je de Blundstone comfort arch footbed. De zolen zijn verkrijgbaar van maat 38 tot en met maat 48. Met nieuwe binnenzolen voor de werkschoenen voelen je laarzen weer als nieuw. Het is een feit... Eenmaal werkschoenen kopen bij Blundstone, is altijd werkschoenen kopen bij Blundstone!

Levering binnen de benelux worden gratis verzonden en gratis geretourneerd. Bestel je de werkschoenen voor 16:00, dan worden de schoenen dezelfde dag nog verwerkt! Deel ook je ervaringen via Instagram en Facebook en wij delen het in onze story!