4.6/5
Beoordeeld 4.6/5 gebaseerd op 2328 beoordelingen Ekomi

Borduursel

Naar aanleiding van deze succesvolle winactie met het lavendel borduursel ,hebben wij besloten een beperkte oplage vrij te geven van een nieuwe limited edition. Er zullen 20 plekken beschikbaar zijn om je Blundstone boots te laten borduren met het limited ontwerp. Deze 20 plekken zijn met limited edition borduurwerk en zullen dus niet meer terug komen. Wil jij een uniek paar Blundstone boots? Op donderdag 14 juli krijgen degene die zijn ingeschreven voor de nieuwsbrief een early access. Op vrijdag 15 juli krijgt de rest toegang.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als je kans wilt maken om eigenaar te worden van één van deze 20 prachtige limited Blundstone boots, volg dan onderstaande stappen en doe mee. Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar 20 plaatsen.

Hoe werkt het:

  1. Meld je aan via de link  hier en vul je gegevens in. Laat weten of je 1 kant of 2 kanten wil laten borduren. 
  2. Ben je een van de gelukkige personen dan nemen we contact met je op. 
  3. Bestel via blundstone.nl je favoriete Blundstone boots en zorg dat de maat goed is.
  4. In de doos heb je een retourlabel ontvangen zodat je de schoenen naar Amber kan sturen. Bij ontvangst van de schoenen, neemt amber contact op met je voor de betaling van het borduurwerk.  
  5. Zorg dat je de bestelling binnen twee dagen plaatst en je het pakket binnen 5 dagen naar Amber verstuurt. Voldoe je hier niet aan, dan wordt je plek vergeven naar de volgende in de rij.
  6. Geniet van je nieuwe limited edition Blundstone boots

Het bedrag van het borduursel bedraagt €65 euro voor één schoen (de rechter) en €85 voor twee schoenen.

Kies je ervoor één schoen te laten borduren, stuur dan alleen die schoen op naar Amber. Het borduurwerk wordt op de rechter buitenkant van de schoen aangebracht.

Het bedrag van de schoenen, hangt af van het model wat je besteld.

Sidenote: Amber neemt alleen schoenen in behandeling die in de webshop Blundstone.nl zijn besteld. De levertijd van het borduren zit tussen de 4-6 weken.