4.6/5
Beoordeeld 4.6/5 gebaseerd op 2506 beoordelingen Ekomi

Borduursel Vredes duifje

De nieuwe limited is weer een feit! Er zullen 20 plekken beschikbaar zijn. Deze 20 plekken zijn met limited edition borduurwerk en zullen dus niet meer terug komen. Alle Vredes duiven worden met de hand geborduurd en zijn dus allemaal uniek en kunnen verschillen van de afbeelding.
 
Wil jij een uniek paar Blundstone boots?

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als je kans wilt maken om eigenaar te worden van één van deze 20 prachtige limited Blundstone boots, volg dan onderstaande stappen en doe mee. Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar beperkt aantal plaatsen.
 
Kosten:
Koop eerst je favorieten Blundstone model. Daarna kies je of je 1 of 2 kanten wil laten borduren. Het bedrag van het borduursel bedraagt €90 euro voor één schoen (de rechter) en €130 voor twee schoenen.
 
Hoe werkt het:
1. Meld je aan via de link  en vul je gegevens in. Laat weten of je 1 kant of 2 kanten wil laten borduren.
 
2. Ben je een van de gelukkige personen dan nemen we contact met je op. 

3. Bestel via blundstone.nl je favoriete Blundstone boots en zorg dat de maat goed is. Schoenen met borduursel kunnen niet retour. Wil je de schoenen eerst passen, zodat je zeker weet dat de maat goed is? Geef dit door aan Blundstone Benelux. Mogen de boots direct naar Amber (onze vaste borduurster), laat dat dan ook weten.

4. Bij ontvangst van de schoenen, neemt amber contact op met je voor de betaling van het borduurwerk.  
Zorg dat je de bestelling binnen 48 uur plaatst en je het pakket binnen 5 dagen naar Amber verstuurt. Voldoe je hier niet aan, dan wordt je plek vergeven naar de volgende in de rij.

Geniet van je nieuwe limited edition Blundstone boots

Overige Informatie:
Kies je ervoor één schoen te laten borduren, stuur dan alleen die schoen op naar Amber. Het borduurwerk wordt op de rechter buitenkant van de schoen aangebracht.
Het bedrag van de schoenen, hangt af van het model wat je besteld.
 
UITZONDERING: De womens modellen kunnen niet worden borduurt. Dit wegens een te smal elastiek. De womens serie van Blundstone valt dan ook buiten deze limited oplage.
 
Sidenote: Amber neemt alleen schoenen in behandeling die in de webshop Blundstone.nl zijn besteld. De levertijd van het borduren zit tussen de 4 weken.