LP - Blundstone kids

Blundstone Kids

Blundstone kids chelsea boots De schattige Blundstone kids boots zijn de ideale kinderschoenen. De Blundstone collectie hebben allemaal een stevig voetbed en de mooie kindervoetjes kunnen goed groeien in de schoenen. Blundstone kind it is! Onder alle Blundstones zit een goed voetbed, zo ook onder de kinderschoenen. Het is van essentieel belang dat kinderen een goed en stevig voetbed hebben. Kinderen lopen veel, want het zijn echte avonturiers. Wanneer je op avontuur gaat is het belangrijk dat je een goede schoen aantrekt. Heb je geen goede schoen, dan krijg je blaren of vermoeide voeten. Heb je vermoeide voeten, dan kun je ook geen goede mooie ontdekkingen doen. Met de Blundstones kids hoef je hier geen zorgen om te maken. Het assortiment voor de Blundstone kids, is vrij breed. Er zijn verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor zit er altijd wel een Blundstone bij voor je kleintje.

Alle Blundstone kids inclusief extra zooltjes

Bij alle Blundstone kids modellen wordt een extra paar zooltjes geleverd. Doordat er extra zooltjes bij de kinder Blundstone worden geleverd, kun je langere tijd met de schoenen doen. Koop je de schoenen net iets te groot dan leg je het extra binnenzooltje erin en zijn ze na een aantal maanden net wat aan de kleine kant, dan haal je de extra zooltjes eruit en dan kan je kindje weer even vooruit met de Blundstone kids boots. De Blundstones zijn over het algemeen stevige schoenen, maar ze zijn niet bestemd tegen kindjes die met de neuzen afremmen op de fiets. De neuzen worden dan kaal, maar dat zijn uiterste gevallen. Blundstones worden wereldwijd enorm veel verkocht en eenmaal Blundstone fan betekent Blundstone kind voor altijd.

Stijladvies van de Blundstone kids

Blundstone kind zijn de boots voor je kleintje. De boots zijn super makkelijk te combineren zijn voor zowel jongens als meisjes. Voor meiden hebben we een tof model met zilver glitter, model 2096. Hetzelfde model 2032 heeft ook een glitter elastiek, waardoor je kunt twinnen met je kleine meisje. Ook voor de heren hebben we heren Blundstones die hetzelfde zijn als de Blundstones. Denk aan model 587 die samen met Blundstone kids 1325 gecombineerd kan worden. Beide Blundstone modellen zijn van het materiaal nubuck in de kleur rustiek zwart. De Blundstone kids bestseller 565 in rustiek bruin kan ook makkelijk gecombineerd worden met model 585. Model 585 is een classic en heeft de kleur rustiek bruin. Ben je meer een dress boots fan dan past model 1306 perfect bij de Blundstone kids bestseller 565.

Onderhoud van de Blundstone boots

Blundstone zijn gemaakt van leer, suède of nubuck. Alle drie zijn het leersoorten en leer heeft onderhoud nodig. Alle Blundstone zijn waterafstotend en dat moet je ook onderhouden. In het assortiment hebben we verschillende onderhoudsproducten voor de Blundstone kids. Er zijn verschillende renovating creams voor de verschillende leersoorten. Zo is de renovating cream black bijvoorbeeld uiterst geschikt voor het Blundstone kids model 531. Met de renovating cream voed je het leer en zorg je voor het behoud van de kleur. Om de boots weer waterafstotend te houden, zul je de waterproofspray moeten gebruiken. Met de spray maak je de boots weer waterafstotend. Er is voor de nubuck soorten een kleurloze renovating cream die zorgt voor het behoud van de Blundstone kids schoenen. Mocht je een glad leren Blundstone  hebben gekocht, zoals model 531 in zwart glad leer. Dan kun je ook kiezen voor de shoe polish. De shoe polish is gemaakt van bijenwax en voed het leer. Naast dat de polish het leer voedt, maak de polish het leer ook waterafstotend. Met de shoe polish ben je dus in een keer klaar. Straalt jou kindje in Blundstone boots, deel het dan op jouw sociale mediakanalen. Wij zullen het reposten op onze sociale mediakanalen.