LP- Limited Edition borduren

Borduursel Vredes duifje

De nieuwe limited is weer een feit!
Wegens succes komt het lavendel eenmalig terug als limited. Naast het lavendel kun je ook kiezen voor een zonnebloem. Er zullen 15 plekken beschikbaar zijn. Deze 15 plekken gelden alleen voor de zonnebloem en het lavendel! Alles wordt met de hand geborduurd en zijn dus allemaal uniek en kunnen verschillen van de afbeelding. Wil jij een uniek paar Blundstone boots?
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als je kans wilt maken om eigenaar te worden van één van deze 15 prachtige limited Blundstone boots, volg dan onderstaande stappen en doe mee. Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar beperkt aantal plaatsen. Kosten:
Koop eerst je favorieten Blundstone model. Alleen nieuwe boots die zijn gekocht bij Blundstone.nl maken kans. Daarna kies je of je 1 of 2 kanten wil laten borduren. Het bedrag van het borduursel bedraagt €60 euro voor één schoen (de rechter) en €85 voor twee schoenen. Hoe werkt het:1. Meld je aan via de link  en vul je gegevens in. Laat weten in het bericht of je 1 kant of 2 kanten wil laten borduren en welke kant. 2. Wij nemen direct contact op met de eerste 15 Blundstone fans.
3. Bestel via blundstone.nl je favoriete Blundstone boots en zorg dat de maat goed is. Schoenen met borduursel kunnen niet retour. Wil je de schoenen eerst passen, zodat je zeker weet dat de maat goed is? Geef dit door aan Blundstone Benelux. Mogen de boots direct naar Amber (onze vaste borduurster), laat dat dan ook weten.
4. Bij ontvangst van de schoenen, neemt amber contact op met je voor de betaling van het borduurwerk.  
Zorg dat je de bestelling binnen 48 uur plaatst en je het pakket binnen 5 dagen naar Amber verstuurt. Voldoe je hier niet aan, dan wordt je plek vergeven naar de volgende in de rij.
Geniet van je nieuwe Limited Edition Blundstone boots

 

UITZONDERING?

De womens en de thermal (waterdicht) model kunnen niet worden borduurt. Wegens te smal en te dik elastiek. Beide modellen vallen dus buiten de limited oplage. 

Contact met Blundstone

SIDENOTE:

Amber neemt alleen schoenen in behandeling die in de webshop Blundstone.nl zijn besteld. De levertijd zit tussen de 4 - 6 weken. De schoenen die Amber borduurt, moeten ongedragen/ nieuw zijn, wegens hygiëne redenen.

Meer over Blundstone