Perfecte Chelsea boots met regenachtig weer

Perfecte Chelsea boots met regenachtig weer, 100% waterafstotend

Perfecte chelsea boots met regenachtig weer nodig? Ben jij een echte wandelaar? Dan ben je bij Blundstone aan het juiste adres. In eerste instantie dromen mensen er altijd van dat ze geen vermoeide voeten hebben na een lange wandeltocht. Tot het moment dat ze met Blundstone boots de tocht voortzetten.

Het is namelijk zo dat Blundstone schoenen zijn gemaakt om dagenlang op te wandelen. Wandelen is rustgevend, ontspannend en gezond. Wij als Nederlanders wandelen dan ook veel. Onbezorgd wandelen, want wat is er nou irritanter aan een wandelingen met blaren op je voeten. Het genot tijdens een wandeling hangt dus veelal af van het paar schoenen wat je aan hebt. Een goed voetbed is van groot belang. Een stevige schoen om de voet, zorgt voor een goede ondersteuning.

De perfecte ondersteuning tijdens een wandeling

Perfecte chelsea boots met regenachtig weer vormen direct een goede wandelschoen. De Blundstone boots kunnen wel tegen een regendruppel. Blundstone schoenen zijn waterafstotend. Je kunt gerust in de regen de honden uitlaten zonder natte voeten te krijgen. Maar denk ook eens aan een net festivalterrein of een natte winkelstraat. Onze Blundstone Chelsea boots zijn uitermate geschikt voor beide bezigheden.

Van origine werkschoenen

Van origine zijn Blundstones werkschoenen. Dit betekent zoals je zult begrijpen de schoenen sterk moeten zijn. Deze maakwijze is nog steeds van kracht en resulteert in een lange levensfase van de Chelsea boots. Eenmaal een fan van Blundstone, is een fan voor het leven. Het fantastische draagcomfort zorgt voor wereldwijde fans.

Waterafstotend

Blundstones worden vanuit de fabriek behandeld waardoor de boots waterafstotend zijn. Waterdicht mogen we niet zeggen, maar het zit er wel tegenaan. Je kunt makkelijk door plassen water lopen, zonder dat je schoenen nat worden. Zijn je boots heel nat, laat ze dan drogen. Doe dit niet onder een verwarming of in een volle zon. Wanneer jij dus jouw Blundstones ontvangt hoef je niets te doen qua in sprayen of invetten. Na verloop van tijd is dit wel een goed idee. Kijk op onze site voor meer informatie over de behandeling van je Blundstones.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op, dit kan via social media. Maar ook telefonisch of via de mail.