LP - Schoenen met stalen neus

Schoenen met stalen neus

Werkschoenen kopen bij Blundstone - Model 122 - Schoenen met stalen neus

Schoenen met stalen neus kunnen een verademing zijn wanneer je zwaar werkt doet en er een kans bestaat dat er iets zwaars of scherp op je tenen kan vallen. In veel beroepen zijn schoenen met stalen neus zelfs verplicht. Stel je bent bijvoorbeeld een bouwvakker en je bent veel aanwezig op de bouw, dan is het belangrijk dat je voeten/ tenen worden beschermd. Blundstone Benelux heeft twee schoenen met stalen neus in het assortiment. Beide schoenen hebben een eigen identiteit. Beide schoenen met stalen neus, waarbij model 910 een kruipneus heeft.

Stalen neus schoenen met een heerlijk comfort, dat weten wij 100% zeker!

Schoenen met een stalen neus, daarin is Blundstone  gespecialiseerd. Blundstone is van oudsher een stalen neuzen laarzen fabrikant. Blundstone maakte enorme hoeveelheden schoenen met stalen neus en zonder stalen neus. Daarbij is het comfort zo voortreffelijk dat het de wereld snel rond ging. Naast dat men de stalen neus schoenen heerlijke boots vond voor tijdens het werk. Kwam er een enorme vraag naar Blundstone boots die in het dagelijks leven gedragen konden worden, nadat je klaar was met werk.

Hoe onderhoud je de schoenen stalen neus

Onderhoud is een must bij lederen schoenen. Alle Blundstones zijn gemaakt van leer, suède en nubuck. Naast deze leersoorten komen er ook vegan Blundstones in het assortiment. Naast het "fashion" assortiment hebben de schoenen met stalen neus ook verzorging nodig. De gave schoen met stalen neus in het bruin is model 122. Model 122 is bruin van kleur en heeft het ware Blundstone uiterlijk. Model 122 kun je behandelen met de shoe polish. De polish is gemaakt van bijenwas. Deze wax zorgt ervoor dat de schoenen waterafstotend worden en de wax voed het leer.

Wat is het verschil tussen model 122 en model 910

Een van de grootste verschillen is de kleur. Model 910 is een zwarte Blundstone en model 122 is een bruine Blundstone. Naast de kleur zijn er nog wel een aantal andere verschillen. Model 910 is voorzien van een kruipneus. Dit houdt in dat wanneer je vaak op de grond komt met neus van je schoen, je beter model 910 kunt nemen. Dit model is bij de neus beter beschermd dan model 122. Heb je alleen schoenen met stalen neus nodig, dan is model 122 het perfecte model.

Blundstone 122-562 schoenen met stalen neus

Gratis verzending en retournering voor schoenen met stalen neus

De schoenen met stalen neus worden gratis naar je verzonden. Is de maat niet juist dan kun je de schoenen met stalen neus uiteraard kosteloos retourneren. Bestel je jouw favoriete schoenen met stalen neus voor 16:00, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Wij zijn ook erg benieuwd hoe jij de safety boots ervaart! We zien je content graag en wij reposten ze op onze sociale media kanalen!