LP - Vegan schoenen dames

Vegan schoenen dames

Vegan boots Blundstone 2116 - vegan schoenen dames - vegan schoenen heren

Vegan schoenen dames leather is helemaal van nu! Vegan schoenen dames Blundstones kunnen dus niet ontbreken! Grote designers begonnen een aantal jaar terug voorzichtig met het promoten van vegan leather en bijvoorbeeld vegan schoenen dames. Veel is er niet over bekend. Wat is vegan leather nu precies en waarom is deze ‘leersoort’ opeen zo enorm populair en zeker voor vegan schoenen dames?

Wij van Blundstone hadden net zoals jij allemaal vragen. Wij begonnen langzaam nieuwsgierig te worden en trokken onze ‘stoute’ Blundstone schoenen aan. Een onderzoek waar wij nog lang over zullen napraten. Wij zijn enthousiast. Vegan leather en dus daarmee dames vegan schoenen zijn hot! En helemaal van nu. Daarom hebben wij besloten om een aantal modellen in het speciale vegan ‘jasje’ te hijsen. Deze modellen komen uit in september 2021! Wij zijn benieuwd naar jouw mening over deze speciale uitvoering. Maar eerst een verdere uitleg over het bijzondere vegan leer en de dames vegan schoenen.

De term vegan voor vegan schoenen dames

Allereerst de term vegan. Waar komt deze vandaan en wat houdt het precies in? Veganisme kortweg ook wel vegan genoemd is enorm populair. Vegan restaurants zijn opeens overal en ieder voedingsmerk heeft wel een speciale vegan lijn. Veganisme (vegan) is een levenstijl die afziet van de exploitatie en wreedheid naar dieren. Dit geldt dan voor dieren die gebruikt worden voor voeding, kleding of andere gebruiken. Men volgt dus een plantaardige stijl van leven. Voor ons was dit in het begin een ver van ons bed show. Maar wij vinden het interessant om ons verder te verdiepen in nieuwe werelden en mogelijkheden.

Blundstone is een merk dat continu in ontwikkeling wil blijven. Wij werken met kwalitatief goede producten en daar horen vegan schoenen dames Blundstones uiteraard bij. Heb jij al ooit gehoord van vegan schoenen dames? Zo niet, vegan schoenen dames zijn de boots die thuis horen in jou schoenenkast. De vegan schoenen dames zijn echte must-haves. Scoor dan ook nu jou vegan schoenen dames, zoals model 2115 of model 2116.

Het proces van vegan leather

Vegan betekent dus dat er geen dier aan te pas moet zijn gekomen. Vegan leer bestaat vaak uit syntetische stoffen zoals polyester en polyurethaan. Er zijn tegenwoordig ook ontwerpers die druk in de weer gaan met speciaal hennepleer. Hier is nog niet veel over bekend. Het ‘oude’ imago van kunstleer is veerledentijd. Vegan leer voelt fijn aan en ziet eruit als echt leer. Het materiaal is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Iets wat wij van Blundstone erg belangrijk vinden. Vegan schoenen dames van Blundstone zitten perfect om de voet en hebben het draag comfort zoals alle andere Blundstone modellen.

De original

Het original model is het eerste model binnen Blundstone dat ook ontworpen zal worden uit vegan leather. Het model doet zijn naam eer aan. Een origineel paar Blundstone chelsea boots van hoogwaardige kwaliteit met oog voor detail. Ruim 50 jaar terug werd dit model ontworpen en voor het eerst geproduceerd. Het original model wordt op een smallere leest gemaakt dan bijvoorbeeld het classic model. Beide modellen zijn overigens de bestverkochte modellen binnen de Blundstone familie. Waar de original chelsea boots in het begin vooral gedragen werden door personen werkzaam in zware lichamelijke beroepen, heeft dit snel een switch gemaakt.

Tegenwoordig draagt iedereen het original chelsea boot model. Van politie tot aan de kantoorbaan en grote iconen uit de modewereld allen lopen vrolijk weg met deze prachtige boots. De chelsea boots zijn te verdelen in verschillende kleuren en materialen. Bij Blundstone worden de chelsea boots gemaakt van glad leer, nubuck, suède en sinds kort dus ook van vegan leather. De Blundstone chelsea boots zijn zowel voor dames, heren en kinderen. De vegan schoenen dames van Blundstone modellen zijn voor dames en heren.

Vegan Blundstones komen uit in 2021!

Ben jij ook zo enthousiast en nieuwsgierig geworden over de vegan Blundstones? Houd onze website en webshop dan goed in de gaten, want de eerste modellen komen uit in september 2021! Wij zijn druk bezig met het beoordelen van verschillende samples. Samen met Blundstone Australië willen wij graag een zo goed mogelijk model ontwerpen. Hier gaat veel tijd in zitten. Alleen het beste is goed genoeg voor Blundstone. Wij blijven een uniek merk met een eigen identiteit. Onze kijk op chelsea boots is anders. Kwaliteit, comfortabel, stijvol en oog voor detail zijn vier belangrijke kernwoorden voor ons.

Wij breiden ons merk graag uit met een speciale collectie vegan leather chelsea boots. Vegan chelsea boots van goede kwaliteit koop je bij Blundstone! Deel jouw favoriete vegan schoenen dames momentje en deel het op je sociale media kanalen. Wij reposten het via onze sociale media!