De Blundstone safety boots

De Blundstone safety boots

Voor de echte harde werkers onder ons zijn er de Blundstone safety boots. Dit zijn exclusieve werkschoenen die jouw voeten beschermen tijdens de ingewikkelde en zware werkzaamheden. Naast dat het echte werkschoenen zijn, bieden deze ook comfort en staan ze stijlvol aan de voet. Het oog wil natuurlijk ook wat tijdens al die werkzaamheden. Of u nu in de bouw werkt of als hovenier, deze safety boots beschikken over een stalen neus die iedere actie die u maakt ondersteunt. Gaan saaie werkoutfits meer met deze comfortabele Blundstone safety boots. De safety boots zijn beschikbaar in twee modellen. En beide modellen geven hetzelfde effect.

De Blundstone safety boots - Gevaarlijke werkzaamheden? De 5 redenen waarom Blundstone safety boots echt iets voor jou zijn

De Blundstone safety boots zijn bij gevaarlijke beroepen van groot belang. Op deze manier houd je een veilig gevoel tijdens het werk. Dit veilige gevoel wordt onder andere geboden door gebruik te maken van een goed voetbed. Schoenen zorgen ervoor dat jij letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond staat. Laat je niet afleiden door alle ‘challenges’ die op jouw pad komen, met deze safety boots sta jij je mannetje/vrouwtje wel!

Blundstone is al ruim 150 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelingen van stevige chelsea boots. Daar horen ook de safety boots bij. Blundstone komt oorspronkelijk uit Tasmanië, Australië. Een bijzonder gebied met veel ongerepte natuur. Perfect voor de backpackers onder ons! Alle modellen van Blundstone zijn daarom ontworpen om wel tegen een stootje te kunnen. De Blundstone safety boots zijn S3 en CE gekeurd, een verdere bevestiging is er denk ik niet nodig?! De schoen is warmtebestendig tot wel 300 graden Celsius. Met deze zolen is iets bijzonders aan de hand, deze worden in de fabriek van Blundstone onder de schoen gespoten.

Deze zolen zijn gemaakt van polyurethaan ook wel PU. PU zocht voor een zeer goede schokdemping. Op deze manier belast je de voeten, knieën en (onder)rug een stuk minder. Naast de warmtebestendigheid beschermd de schoen ook tegen zuren, oliën en organisch vet. Bang om uit te glijden? Geen zorgen de safety boots hebben een perfecte snij- en slipweerstand.

De safety schoenen hebben nog iets leuks, ze hebben namelijk een stalen neus! Beter kunnen jouw tenen niet beschermd zijn lijkt mij. Hard stampen zonder pijn dat kan je niet vaak zeggen. De stiksels waarmee de schoen is afgewerkt zijn gemaakt van Kevlar voor die net extra stevigheid. 

De Blundstone safety boots zijn er in twee verschillende modellen. Zo is er een 910 en 122 model. De echte Blundstone kenners weten precies hoe het model eruitziet. Model 122 is net iets klassieker dan model 910. Het is dus maar net wat voor jou de voorkeur heeft.

Op dit moment kan ik alleen maar zeggen: neem snel een kijkje op die te gekke website van Blundstone Benelux. Daar komt ook nog eens bij kijken dat het personeel jou super graag te woord staat en adviseert. Want al die keuze laat je soms nog wel eens twijfelen. Ohja en om niet te vergeten het voetbed is gemaakt van extra poron wat ook nog eens wat extra luxe geeft aan deze stoere schoen. Nog een reden om dit te gekke merk aan te schaffen!

Volg je ons al op de socials? Neem dan snel een bezoek aan onze Instagram en Facebook pagina. Dagelijks plaatst Blundstone Benelux interessante informatie over deze populaire chelsea boots. Op deze manier krijgt iedere Blundstone fan een uniek kijkje achter de schermen. Daarnaast plaatsen wij op de socials outfit inspiratie, zo hoef je dus niet meer zonder inspiratie te zitten over hoe je het beste de Blundstone boots kan stijlen. Heb je vragen over een specifiek model of over bijvoorbeeld de pasvorm? Wacht dan niet te lang en stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan iedere werkdag voor jou klaar!